051

tps_hpk_karuselli.jpgkaruselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - HPK LA 26.12. 17:00 OSTA LIPUT
30.11.2018

Kotipelit jatkuvat Lukkoa vastaan

Puolustaja Santeri Lukka viilettää illalla laitahyökkääjän tontilla.

30_11_artikkeli.png

Turun Palloseura isännöi perjantai-illan kiekkohuumassa Rauman Lukkoa.  Illan taistossa tuoksuu vahva revanssihenki, sillä raumalaiset TPS:n nollille edellisessä kohtaamisessa marraskuun alussa.

TPS etenee Liigassa toisella sijalla 49 pisteellä, kun taas Lukkon sija on 11:s 32 pisteen kanssa. Tämän hetken kuntopuntarissa TPS on puolestaan viides ja Rauman ylpeys seitsemäs.

– Lukko on kovassa lennossa ja he ovat pelanneet hyvin. He taistelevat, luistelevat ja joukkueesta löytyy paljon taitavia pelaajia. Edessä on varmasti maksimaalinen haaste, mutta kyllä me lähestymme peliä oman tekemisen kautta, linjaa TPS:n päävalmentaja Kalle Kaskinen.

– Viisikon tiiviys ja kova pelinopeus molempiin suuntiin ovat asioita, joita me haetaan. Hienoa päästä pelaamaan perjantai-illassa kotihallissa ja hieno ilta on tulossa, Kaskinen jatkaa.

TPS:n kokoonpano on elänyt edellisen ottelun jälkeen. Simon Suoranta puuttuu hyökkäyskalustosta ja tämän myötä puolustaja Santeri Lukka pääsee taituroimaan laitahyökkääjän tehtävissä.

– Minulta löytyy muutama peli Mestiksessä hyökkääjän tontilla ja ilmoitin olevani vapaaehtoinen tähän tehtävään, Lukka kertoo.

– Hävisimme viimeksi Lukolle kotona, joten tässä illassa on revanssin paikka, painottaa Lukka.