181

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - Sport KE 20.1. 18:30
18.12.2019

Kolmen pisteen perässä Mikkelissä

Jens Olsson debytoi TPS-puolustuksessa Jukureita vastaan.

artikkeli_jukurit_tps.jpg

Turun Palloseura iskee keskiviikkona Mikkelissä, jossa vastaan luistelee kaksi sijaa ylempänä majaileva Jukurit. Kamppailu on tämän vuoden viimeinen runkosarjan vierasottelu ja samalla joukkueiden kolmas keskinäinen kamppailu.

TPS ja Jukurit kohtasivat lokakuun aikana kahdesti. Ensimmäinen ottelu päättyi Mikkelissä, Jukurien ensimmäisen erän maalien turvin, kotijoukkueen 2–1-voittoon. TPS:n ainokaisesta vastasi Teemu Väyrynen, vain vajaa minuutti ennen ottelun loppua.

Toinen näytös pelattiin lokakuun 30. päivä Gatorade Centerissä. Tasaväkisen kamppailun varsinaisella peliajalla ei ratkaisua syntynyt ja 60 peliminuutin jälkeen tulostaulu näytti lukemia 2–2. Pistejakoa siirryttiin selvittämään voittomaalikilpailuun, jossa niin ikään jatkui koko ottelun läpi kestänyt tiukka taistelu.

Lokakuun viimeisenä keskiviikkona illan ratkaisijaksi nousi Jukuri-hyökkääjä Vadim Pereskokov. Venäläishyökkääjä onnistui kilpailun ensimmäisenä laukojana, sekä lisäkierroksilla ja varmisti mikkeliläisille lisäpisteen.

Kauden molemmissa kohtaamisissa Jukurit ovat tehneet kaksi maalia ottelua kohden. Osumista ovat vastanneet vuoron perään Teemu Henritius, sekä entinen TPS-hyökkääjä Julius Vähätalo.

Joukkueet lähtevät iltaan hyvin samanlaisista asetelmista. Viimeiset viisi ottelua ovat tuottaneet kummallekin ryhmälle yhden voiton, ja pisteiden metsästys näyttelee erittäin isoa asemaa. TPS:n kolme viimeisintä taistoa ovat päättyneet tasan ja ratakisua on jouduttu hakemaan jatkoajalta tai voittomaalikilpailusta.

Keskiviikkoiltana Turun Palloseuran kokoonpanossa nähdään täysin uusi kasvo. TPS:n kanssa sopimuksen tehnyt ja tällä viikolla Suomeen saapunut ruotsalaispuolustaja Jens Olsson debytoi mustavalkoisissa. Kokenut pelimies odottaa innolla ensimmäistä otteluaan Palloseuran riveissä.

– Odotan illan ottelua innolla! Meidän pitää vain pelata yksinkertaisesti ja puolustaa todella tiiviisti, sitä kautta kolme pistettä lähtee mukanamme Turkuun, tuumasi ruotsalaispuolustaja Jens Olsson ennen keskiviikkoillan kamppailua.