181

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - Sport KE 20.1. 18:30
25.9.2019

Kolmen ottelun viikko käynnistyy Kouvolassa

Tony Sund debytoi tänään TPS:n puolustuksessa.

artikkeli_kookoo_tps.png

Turun Palloseura matkustaa tänään keskiviikkona Kouvolaan hakemaan täyttä pistepottia. KooKoon vieraana pisteet eivät kuitenkaan ole olleet helposti otettavissa. Viime kaudella Kouvolasta lähti mukaan tasan yksi piste. Harjoituskauden kaksi kohtaamista antavat odottaa tältä illalta enemmän, sillä turkulaiset voittivat molemmat kauteen valmistavat ottelut.

Hyviä otteita pyritään jatkamaan tänään Kouvolan pimenevässä illassa. Palloseuralle ottelu on jo kolmas perättäinen vieraissa. Täydellisestä viime viikosta pisteiden valossa TPS:n erotti vain Pelicans ottelun kolme viimeistä minuuttia.

Kokoonpanomuutosten turvin TPS lähtee lisäämään maalintekotehokkuutta. Pelicans-ottelussa 13. hyökkääjänä ollut nuori pikakiituri Lauri Pajuniemi on nostettu ykkösketjuun Lauri Korpikosken ja Petteri Wirtasen rinnalle.

Vastaavasti Lahdessa maalin iskenyt Ilari Filppula hyökkää tänään TPS:n kakkosvitjasssa yhdessä Teemu Väyrysen ja Zach Budishin.

Päivän puhuttavin uutinen on kuitenkin se että Pohjois-Amerikasta Suomen Turkuun palannut Tony Sund on saanut peliluvan ja pukee illalla ensimmäistä kertaa päälleen palloseuran värit. Sund debytoi TPS-paidassa ykkösparissa Santeri Lukan vierellä.

TPS-puolustaja Aleksi Anttalaisen mukaan ilta Kouvolassa tarjoaa turkulaisille vahvan mahdollisuuden kolmeen pisteeseen.

– Meidän pitää pelata joukkueena ja antaa kova paine vastustajalle. Joukkueena myös puolustetaan. Siihen päälle tehokkuuteen vielä vähän lisäyksiä, luettelee Anttalainen reseptiään.

Anttalainen saapui Turkuun täksi kaudeksi Pohjois-Amerikasta ja on ottanut paikan TPS:n kokoonpanossa vakuuttavilla otteillaan.

– Pelit ovat lähteneet ihan hyvin käyntiin. Olen saanut näyttöpaikan ja jopa siihen vähän tarttunutkin. Eli hyvä tunne on tästä alkukaudesta, pohtii Anttalainen.

– Liiga on vähän kovempi vauhdiltaan kuin junnusarjoihin verrattuna. Myös pelaamisen organisointi on eri tasolla, vertaa Anttalainen.

Rasmus Tirronen jatkaa turkulaisten maalilla.