261

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - HIFK KE 27.1. 18:30
30.10.2020

Kolme pistettä Kouvolasta

Josh Kestner ratkaisi ottelun vain minuutti ennen varsinaisen peliajan loppua!

50483047982_237b411626_k.jpg

KooKoo-TPS 1–2 (1–0, 0–0, 0–2)

Turun Palloseura matkusti perjantai-illaksi Kouvolaan viikon toiseen vierasotteluun. Kouvolan pimenevässä syysillassa TPS kohtasi KooKoon. Palloseura lähti metsästämään ottelusta kauden toista vierasvoittoa. Kotijoukkue KooKoo luisteli kamppailuun kolmenottelun voittoputkessa. 

Ottelun alku ei ollut kaikkein helpoin, sillä Ukko-Pekka Luukkosen saama rangaistus antoi kotijoukkueellemahdollisuuden ylivoimaan vain minuutin pelin jälkeen. Mustavalkoiset kestivät kuitenkin erän alun alivoiman ja rangaistuksen jälkeen ottelussa tapahtumia riitti kummassakin päässä!

Kiivasta kamppailu sisällään pitänyt erä tarjoili Lumon Areenan yleisölle yhden maalin. Osumasta vastasi kotijoukkueen Samuli Ratinen ajassa 16.48. Täysosuma jäi erän ainoaksi ja ensimmäisen 20 minuuttisen jälkeen pukusuojiin siirryttiin lukemissa 1–0.

Toisessa erässä molemmat joukkueet pääsivät kokeilemaan kahdesti ylivoimaa, mutta täysosumia ei erässä kuitenkaan nähty. Lauri Pajuniemi oli kaikista lähimpänä onnistua maalinteossa erän viimeisellä ylivoimalla, mutta Oskari Salminen pystyi venyttämään patjansa laukauksen eteen.

Ottelun kaavaa mukaillen kolmas erä tarjosi niin ikään kovaa kamppailupelaamista. TPS lähti kuromaan yhden maalin eroa kiinni ja mahdollisuus tasoitukseen tuli jo puolentoista minuutin pelin jälkeen, kun Vilmos Gallo huitoi itsensä rangaistusaitioon.

Kolmannen erän alun ylivoima ei tuottanut tasoitusta, mutta vajaat neljä minuuttia rangaistuksen päättymisen jälkeen tilanne tulostaululla oli muuttunut. Timur Ibragimov onnistui tasoittamaan tilanteen Markus Nurmen, sekä Lauri Pajuniemen esityöstä.

Tasatilanteessa edettiin aina ottelun viimeisille hetkille asti ja alkoi näyttää, että ratkaisua siirrytään hakemaan jatkoajalta. Kolme minuuttia ennen ottelun loppua TPS pääsi kuitenkin vielä koittamaan maalintekoa ylivoimalla, kun KooKoon Toni Suuronen heitti kiekon katsomoon.

Ajassa 57.01 tullut rangaistus ei tuottanut johtomaalia, mutta vain neljä sekuntia joukkueiden tultua tasalukuisiksi astui esiin kultakypärä Josh Kestner. Jenkkihyökkääjän viuhuva rannelaukaus ohitti hyvin pelanneen Salmisen vain minuutti ennen ottelun loppua.

Kotijoukkue ei onnistunut enää kampeamaan itseään takaisin peliin ja loppulukemat Kouvolan Lumon Areenalla kirjattiin numeroin 1–2. Ottelun suurena hahmona Josh Kestnerin lisäksi toimi 31 laukausta torjunut maalivahti Ukko-Pekka Luukkonen.

– Ihan hyvä matsi ja jaksoimme tehdä kovasti töitä! Loppuun hyvä taistelu ja tärkeimpänä tietenkin kolme pistettä mukaan Kouvolasta, summasi ensimmäisen pelinsä TPS paidassa pelannut Samuli Vainionpää.

Turun Palloseuran ottelut jatkuvat huomenna lauantaina, kun Helsingin IFK saapuu Gatorade Centeriin!