karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - HIFK KE 27.1. 18:30
18.12.2018

Kolme pistettä idästä Turkuun

TPS:n tylyys, tehokkuus ja taistelu liikaa SaiPalle.

44213508705_7d41a50845_o.jpg

SaiPa-TPS 0–2 (0–2, 0–0, 0–0)

Iloinen Etelä-Karjala oli Turun Palloseuralle nimensä mukainen talvisessa tiistai-illassa. TPS taisteli tylyn vierasesityksen jälkeen kolmen pisteen paketin mukaansa Turkuun.

Kokoonpanoaan pakon edessä rajusti muokannut TPS esiintyi Lappeenrannan illassa äärimmäisen ilmeikkäänä sekä yhtenäisenä ryhmänä. Ja kun joku puuttuu kokoonpanosta, tietää se jollekin toiselle tilaisuutta loistaa.

Turkulaisryhmän loistamisen käynnisti avauserässä Oskari Siiki. Kauden kolmas kihautus syntyi Zach Budishin ja Patrick Bjorkstrandin syötöistä.

Kirkkaus TPS-leirissä kasvoi entisestään erän lopussa, kun Lauri Pajuniemi toisen maalin mustavalkoisille. Pajuniemen kauden toiseen Liiga-maaliin syöttöpisteet kirjasivat Lucas Ekeståhl-Jonsson sekä Simon Suoranta.

Tämän enempää ei maaleja Kisapuiston jääpalatsissa nähty. Sen sijaan TPS-leirin ilta sai totaalihuipennuksensa Henrik Haukelandin nollapelin myötä.

– Tylyys, selkeys ja kamppailu nousivat meidän voiton takeeksi. Teimme hommia joukkueena ja se tekeminen heijastui vaihtoaitioon asti, jossa oli erittäin hyvä meininki ja tunnetila läpi ottelun, kehui TPS:n päävalmentaja Kalle Kaskinen omiaan.

– Toki nuoriso-osaston Juuso Pärssinen, Joonas Savolainen sekä Arttu Nevasaari ansaitsevat myös kiitosta. Ja Haukeland oli maalissa tosi vahva myös, Kaskinen jatkoi.

TPS:n avausosuman leimannut Siiki oli tyytyväinen mies taiston tauottua.

– Ei herkuteltu maalipaikoilla, mutta ei herkutellut kyllä kaverikaan. Meillä oli hyvä energia tehdä hommia ja saimme haluamamme vierastuloksen, veisteli kakkosvitjassa tuikkinut Siiki.

TPS:n seuraava kotiottelu pelataan Tomi Kallion jäähyväisottelun hengessä Oulun Kärppiä vastaan. Lippukaupoille pääset täältä!