231

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - HIFK KE 27.1. 18:30
17.11.2018

Koettelee, vaan ei hylkää

Kärpät nousi kahden maalin takaa TPS:n ohi.

30899198928_fb64f4f6dc_o.jpg

Kärpät–TPS 3–2 (0–2, 1–0, 2–0)

Oulun lauantai-ilta ei jättänyt takuuvarmasti ketään kylmäksi. Valitettavasti Kärppien ja TPS:n kohtaaminen ei jättänyt turkulaisille myöskään sarjapisteitä Turkuun tuotavaksi.

TPS aloitti Raksilan pikkujoulujen vieton railakkaasti. Avauserässä maalinteon aloitti Oula Palve, kun erä oli vanhentunut reilut neljä minuuttia. Syöttömerkinnän Palveen osumaan merkkauttivat Lucas Ekeståhl-Jonsson ja Jani Forsström.

Mustavalkoinen teema sai jatkoa 11 minuutin pelaamisen jälkeen, kun Simon Suorannan puolesta kentästä lähtenyt lakaisu yllätti totaalisesti Kärppien maalivahti Veini Vehviläisen. Syöttöpisteille pääsivät Santeri Lukka sekä Lucas Ekeståhl-Jonsson.

Erittäin laadukas kiekkonäytelmä etene tästä edespäin Kärppien tekemien maalien muodossa. Toisessa erässä isännät tulivat maalin päähän ja kolmannessa erässä kaksi kiekkoa ohi Rasmus Tirrosen sinetöivät loppulukemat.

Tappio oli TPS:lle neljäs peräkkäinen, sinnikkäästä ja taisteluvalmiista peli-ilmeestä huolimatta.

– Pelaamisellamme haastettiin kyllä Kärpät, mutta se viimeinen silaus jäi puuttumaan tällä kertaa. Me otamme tästä ottelusta ne positiiviset asiat mukaamme Turkuun ja jatkamme työntekoa, mietiskeli TPS:n päävalmentaja Kalle Kaskinen ottelun antia.

– Tappiot pitävät nöyränä ja työn tekeminen jatkuu. Miten voimme parantaa ja kehittää arkeamme ja tehdä vieläkin paremmin asioita, se kuuluu myös tähän kokonaisuuteen, jatkoi Kaskinen.

 TPS esiintyy seuraavan kerran Liiga-jäillä ensi perjantaina. Tuolloin Gatorade Centeriin saapuu vieraaksi Tampereen Ilves.