051

tps_hpk_karuselli.jpgkaruselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - HPK LA 26.12. 17:00 OSTA LIPUT
16.1.2019

Keskiviikkoillassa vastassa Ilves

”Voittoja tarvitaan, mutta ei syytä paniikkiin.”

16.1artikkeli.png

Turun Palloseuran kolmen ottelun Liiga-viikko käynnistyy tänään keskiviikkona kotikaukalossa. Gatorade Centerin kirkkaisiin valoihin saapuu vierailevana ryhmänä Tampereen Ilves.

Illan näytelmä on joukkueiden välillä jo kauden neljäs. Aikaisemmista otteluista TPS on voittanut kaksi. TPS:n kolme edellistä ottelua on päättynyt tappioon, mutta tästä huolimatta mustavalkoiset etenevät iltaan sarjataulukon toisella sijalla.

Ilves löytyy puolestaan yhdeksänneltä sijalta ja tamperelaisten taistelu pudotuspelipaikasta etenee kiivaana kevättä kohti.

Turkulaisten kokoonpanosta ei löydy illan ottelua ajatellen suuria muutoksia. Muutosta halutaan sen sijaan ottelun lopputulokseen, viime aikoihin verrattuna.

– Voittoja tietysti kaivataan. Pelissä on kuitenkin paljon hyvää, joten siinä mielessä ei ole syytä mihinkään paniikkiin. Voitot ovat joka tapauksessa ne mitkä merkitsevät ja sitä lähdetään illasta hakemaan, paaluttaa TPS:n kapteeni Ilari Filppula.

– Ilves on hyvin liikkuva ja hyvin hyökkäävä joukkue. Nuoret pelaajat hyökkäävät mielellään ja se meidän pitää tänään ottaa pois, analysoi Filppula illan taistoa.

TPS:n päävalmentajan Kalle Kaskisen teesit keskiviikkoiltaan ovat yhtä lailla selkeää luettavaa.

– Kaikki tietävät, että tämä on itseluottamuspeli. Itseluottamus on sitä, että uskoo itseensä. Uskon pitää näkyä rohkeana pelaamisena ja enjoy the game. Resepti on yksinkertainen, Kaskinen painottaa.