231

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - HIFK KE 27.1. 18:30
28.11.2018

Keskiviikkoillassa tuoksuu metalli!

TPS:n kolmen pelin viikko käynnistyy kotiottelulla.

28_11_artikkeli.png

Turun Palloseuran Liiga-viikkoon kuuluu kolme ottelua, joista ensimmäinen väännetään illalla kotikaukalossa. Vastustajaksi Gatorade Centerin metallintuoksuiseen iltaan matkustaa Porin Ässät.

Joukkueet kohtaavat toisensa jo kolmannen kerran kuluvan kauden aikana. Voitot näistä kohtaamisista ovat tasan 1-1.

Ottelun lähtökohdista puhuttaessa suosikkijoukkue löytyy etukäteisarvioissa jostain muualta kuin vierasjoukkueen pukukoppitiloista. TPS etenee sarjassa toisena ja Ässät vastaavasti löytyy Liigan viimeiseltä sijalta. Tekeminen kaukalossa kuitenkin ratkaisee illan sarjapisteiden lopullisen postinumeron suunnan.

TPS saa kokoonpanoonsa takaisin puolustaja Ilkka Heikkisen. Vastaavasti Hannu Kuru jää illan näytelmästä pois, ja Oskari Siiki astuu estradille nelosketjun oikeaan laitaan.

– Lähtökohdat illan peliin ovat hyvät. Takana on pari aika tiukkaakin treenipäivää takana, eli kyllä pitäisi olla energiaa ja rohkeutta paineistaa sekä jatkopaineistaa vastustajaa. Tämän lisäksi haetaan hyvää vaihtorytmiä, että kaikki pääsevät pelaaamaan hyvällä rytmillä ja saisimme sitä kautta työmäärää ylös, pohtii TPS:n päävalmentaja Kalle Kaskinen illan asetelmia.

– Ei voi sanoa, että kyseessä olisi peli muiden joukossa, sillä Ässät on aina hieno haaste. Enemmän kuitenkin haetaan sitä omaa peliä ja neljän ketjun rummuttamista.

Illan ottelun kantavana teemana soi Metallican tuotanto, joka osaltaan takaa keskiviikon kiekkoiltaan tunteita sekä taistelun tuoksuja.

TPS:n ja Ässien kauden kolmas kohtaaminen käynnistyy klo 18.30.