191

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - Sport KE 20.1. 18:30
27.3.2019

Keskiviikko - täydellinen päivä ryöstölle

TPS:n kokoonpanoon muutoksia, mutta sydän pumppaa vahvana.

27.3artikkeli.png

Turun Palloseura otti tärkeän kotivoiton maanantaina ja kavensi neljännesfinaalien ottelusarjan 1–2-lukemiin. Jatkoajalle venynyt trilleri päättyi lopulta turkulaisten juhliin, kun Otto Nieminen sivalsi kiekon HPK maaliin. Maanantaisen voiton merkitys on valtava, mutta jokainen peli on uusi ja tänään on aika lyödä ottelusarja tasoihin. Neljännesfinaali sarja jatkuu illalla Hämeenlinnassa.

– Kieltämättä iso voitto. Mukavampi olla 2–1-tilanteessa kuin 3–0, analysoi TPS:n ensimmäistä kertaa sarjassa maanantaina johtoon runnonut Jonne Virtanen.

Aiemmat kolme ottelua ovat kulkeneet jokseenkin samalla kaavalla. TPS on joutunut sarjan jokaisessa ottelussa takaa-ajajan asemaan heti ottelun alussa, mutta parantanut otteitaan pelin edetessä. Maanantain ottelussa onnistuttiin ensimmäistä kertaa tulemaan takaa ohi voittoon asti.

Nähtäväksi jää pystyykö TPS tänään vastaamaan taatusti samalla intensiteetillä ottelun alkuun tulevan HPK:n rynnistykseen ja tekemään tärkeän avausmaalin.

–Yksi iso TPS-sydän. Paras mahdollinen, sitoutunein, TPS-joukkue joka ilta. Sitä me haetaan. Tiedetään ihan riittävästi, miten pitää pelata. Fokus pitää ja yhteinen iso sydän pumppaa, niin se on siinä, avaa TPS:n päävalmentaja Kalle Kaskinen teesejään illan otteluun. 

TPS-kokoonpanoon on luvassa jälleen muutoksia. Kokoonpanosta jäävät pois Ilari Filppula, Lauri Korpikoski ja Petrus Palmu. Tilalle lisää ryminää tuovat Oskari Siiki, Teemu Väyrynen sekä Hannu Kuru. 

Henrik Haukeland jatkaa maalilla. Maanantaina illan suurimpia tähtiä Niemisen ohella ollut Haukeland piti TPS:n mukana taistelussa varmalla ja eleettömällä suorituksellaan, ottaen lopulta 38 torjuntaa.

Ykkösketju jatkaa tutussa muodostelmassa. Kakkosvitjassa Patrick Bjorkstrandin laidoilla ovat Otto Nieminen ja Lauri Pajuniemi.

Kolmannen keskelle siirtyy Elias Karvonen, jonka laidoilla viilettävät tuorejalkaiset Väyrynen ja Siiki. Virtasen johtaman nelosketjun laidoilla taistelevat Markus Nurmi ja pitkään poissa ollut Hannu Kuru. 

Pakkipareihin ei tule muutoksia. 

– Ryöstö kuulostaa suunnitelmalta. Tiukkaa on ja koitetaan kääntää voitoksi, jatkaa Virtanen sanaisen arkkunsa avaamista.

HPK-TPS tänään klo 18.30!