281

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - HPK TI 2.2. 18:30
7.9.2019

Kenraaliharjoitus päättyi helsinkiläisjuhliin

Helsingin IFK voitti TPS:n viimeisessä harjoitusottelussa.

 20190907_hifk-4.jpg

TPS-HIFK 2–3 (0-1, 0-0, 2-2)

Avauserä alkoi tunnustelevasti. Pelin edetessä alkoi kuitenkin tulla tiukkoja tilanteita puolin ja toisin: ajoittain kiekko pomppi jopa maalivahtien selän takana. Ensimmäinen maali syntyi viitisen minuuttia ennen erän loppua, kun HIFK onnistui erän toisella ylivoimallaan.

Toisessa erässä TPS pääsi pelaamaan kahdesti ylivoimaa, mutta ei onnistunut ohittamaan HIFK-maalivahtia. Myös vieraat pääsivät erässä kertaalleen ylivoimalle, mutta tuloksetta. Maalittoman toisen erän jälkeen lähdettiin viimeiseen erään vierasjoukkueen 0–1-johdossa.

Viimeisessä erässä nähtiin neljä maalia. Erän puolivälissä HIFK pääsi kasvattamaan johtoa rankaisemalla kotijoukkuetta illan toisella ylivoimamaalillaan. Ilari Filppula loi muutamaa minuuttia tämän jälkeen kipinän mustavalkoisten leiriin niin ikään ylivoimamaalilla kaventaen tilanteen 1–2:een.

Kolme minuuttia ennen erän loppua TPS otti aikalisän ja lähti torstain ottelun tapaan hakemaan tosissaan tasoitusta kuudella kenttäpelaajalla. Tällä kertaa taktiikka ei kuitenkaan kantanut hedelmää, vaan HIFK pääsi iskemään vajaa minuutti ennen varsinaisen peliajan loppua kiekon tyhjiin lisäten helsinkiläisten johdon kahteen maaliin.

Sekuntia ennen loppua Lauri Korpikosken mailasta lähtenyt pomppukiekko päätyi vielä helsinkiläisten maaliin, mutta merkiten vain lopputuloksen kosmeettista viilausta 2–3:een.

– Jäi todella paljon parantamisen varaa itse kullakin. Jos jotain positiivista haluaa tästä ottelusta kaivaa, niin se oli viimeinen 20 minuuttia, summaa Markus Nurmi illan ottelua.

TPS:llä on ensi lauantaina edessä runkosarjan avausottelu Porin Ässiä vastaan. Nurmi antaa tärkeään otteluun turkulaisyleisölle lupauksen:

– Luvataan ainakin pistää paljon enemmän pöytään.

Varmista paikkasi tulikuumaan Liiga-avaukseen TÄSTÄ.