231

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - HIFK KE 27.1. 18:30
23.10.2020

Kauden toinen kohtaaminen

Sarjakärki Lukko isännöi turkulaisia perjantai-iltana.

artikkeli_kokoonpano_vs_lukko.jpg

Turun Palloseura matkustaa perjantaina Raumalle, kun Lukko isännöi turkulaisia viikon toisessa kamppailussa. Illan taisto on kauden toinen keskinäinen, sillä TPS ja Lukko kohtasivat runkosarjan toisessa ottelussa Gatorade Centerissä. Palloseura voitti Liiga-kauden ensimmäisessä kotiottelussa raumalaiset lukemin 4–2.

TPS lähtee iltaan allaan tappio Tampereen Ilvekselle. Tiistai-iltana pelattu ottelu päättyi tupsukorvien voittoon numeroin 1–4. Kauden kuudesta ottelusta mustavalkoiset ovat voittaneet kolme ja yhdeksän pistettä oikeuttaa sarjataulukon kahdeksanteen sijaan.

Rauman Lukko luistelee Kivikylän Areenan jäälle sarjakärjessä. Kuudesta ottelusta raumalaiset ovat voittaneet viisi ja ainoa tappio tuli juurikin Palloseuraa vastaan. Pisteitä Lukko on kerännyt 15 ja eroa mustavalkoisiin on kuusi pistettä.

Tiistai-illan ottelusta sivussa ollut ruotsalaispuolustaja Johan Ivarsson palaa pelaavaan kokoonpanoon. Ivarssonin pakkiparina toimii tiistaina ensimmäisen maalinsa TPS:n paidassa iskenyt Ville Lajunen. Mustavalkoisten maalia vartioi tiistain tapaan Ukko-Pekka Luukkonen.

– Viime pelistä jäi paljon parannettavaa ja tänään pitää lyödä kaikki peliin, että pystymme taistelemaan pisteistä! Omaa peliä lähdetään parantamaan ja kovan työn kautta haetaan onnistumisia, kiteytti nuori puolustaja Eemil Viro perjantain aamujään jälkeen.

– Lukkoa vastaan on kiva pelata, sillä kamppailut ovat aina todella kovia. Tänään meidän pitää pelata joukkueena samaa peliä ja aktiivisesti auttaa toisia. Yhteispelin kautta pystymme tekemään tulosta, jatkoi Viro.