151

karuselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
7.2.2021

Karri Rämö siirtyy Turun Palloseuraan

”Olemme tästä enemmän kuin innoissamme.”

F77E42DF-A12B-4812-9EFD-14B83E8003B9 2.JPG

Turun Palloseura on tehnyt loppukauden mittaisen pelaajasopimuksen maalivahti Karri Rämön kanssa. Rämö liittyy TPS:n vahvuuteen tulevalla viikolla aikataululla, joka tarkentuu vielä koronaprotokollan puitteissa.

34-vuotias Rämö on ollut ilman seuraa kuluvan kauden ajan. Viime kaudella Rämö torjui kiekkoja Ruotsin pääsarjassa Djurgårdenin riveissä.

NHL:ssä Rämö on edustanut yhteensä 159 runkosarjaottelun edestä Tampa Bay Lightningia sekä Calgary Flamesia.

KHL:stä Rämö muistetaan Avangard Omskin ja Helsingin Jokerien riveistä, joissa hän pelasi kaikkiaan 191 runkosarjan ottelua.

– Olemme tästä hankinnasta enemmän kuin innoissamme. Saamme maalivahtiosastollemme tekijän, jonka meriitit puhuvat puolestaan. Karrin kokemus kovista peleistä on suuri apu meidän joukkueelle ja uskomme, että Karrista saadaan lisäarvoa meille Ari Moisasen valmennuksessa. Uskomme myös, että Andrey Kareev ja Rämö muodostavat meille vahvan maalivahtikaksikon kevään taistoihin, kertoo TPS:n pelaajakoordinaattori Tomi Kallio hankinnan taustoja.

– Aika hienot fiilikset! TPS on näyttänyt kuluvalla kaudella vahvalta ryhmältä, joka haluaa voittaa. Tällainen tilaisuus on kokeneellekin maalivahdille todella upea. Haluan auttaa joukkuetta voittamaan ja lyödä kaiken osaamiseni pöytään, paaluttaa puolestaan Rämö.