231

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - HIFK KE 27.1. 18:30
16.8.2019

Kärpät iski Pyhäjärvellä, TPS ei

”Nämä ovat tärkeitä pelejä yksilö- ja viisikkotasolla. Oppi on otettu, mennään eteenpäin.”

48491294287_7e3b9d6076_k.jpg

Kärpät-TPS 4–0 (3–0, 0–0, 1–0)

Turun Palloseuran harjoitusleirin toinen ottelu Pyhäjärvellä päättyi perjantai-iltana 0–4-tappioon Oulun Kärppiä vastaan. TPS:n kohtaloksi muodostui Pyhäjärven illassa avauserä, jossa oululaiset iskivät kolme maalia.

– Tiesimme sen, että Kärpät on nopea joukkue ja pienessä kaukalossa oululaiset olivat parempia avauserässä. Toki meidän päästämämme maalit olivat vähän huonoja maaleja. Liian tylyjä pelitapahtumiin nähden, kommentoi TPS:n päävalmentaja Kalle Kaskinen avauserän kulkua.

Toisessa erässä ei maaleja nähty. Sen sijaan turkulaisjoukkueen tekemisessä nähtiin tasonnosto, vaikka tulostaulun päivittäjälle ei töitä tullutkaan TPS:n maalien muodossa.

– Toiseen erään parannettiin tekemistämme, linjasi Kaskinen.

Päätöserässä Kärpät iski vielä kertaalleen ja Pyhäjärven perjantai-iltamat jättivät turkulaisnäkökulmasta kitkerähkön jälkimaun.

– Nämä ovat tärkeitä pelejä yksilö- ja viisikkotasolla. Sitähän tämä homma on. Nyt tiedetään taas enemmän mitä meidän pitää pystyä parantamaan. Oppi on otettu, mennään eteenpäin.

Kaskisen mukaan nyt toteutetulle leiriviikolle oli ilmeinen tilaus TPS-joukkueen yhteen hitsautumisessa uuden kauden kynnyksellä.

– Nämä ovat tärkeitä juttuja olla joukkueen kanssa reissussa. Paljon yhteisiä kokemuksia, jota rakentavat sitä yhtenäisyyttä. Nyt olemme 500 kilometrin päässä Turusta ja kaikki on uutta koko ryhmälle. Ryhmä tiivistyy ja työ jatkuu jälleen Turussa.

TPS:n osalta harjoituspelit jatkuvat ensi torstaina Salossa, jossa vastaan hiipii Tampereen Ilves. Ottelu käynnistyy klo 18.30.