261

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - HIFK KE 27.1. 18:30
31.10.2020

Karkki vai Kestner?

TPS ja HIFK iskevät yhteen suomalaisen urheiluväen odottamassa Halloween-näytöksessä.

artikkeli_kokoonpano_vshifk.jpg

Turun lauantai-illassa odottaa Liiga-syksyn puhutuin jääkiekko-ottelu. Näin voidaan todeta siitä yksinkertaisesta syystä, että sellaisia ne Turun Palloseuran ja Helsingin IFK:n kohtaamiset nyt vain ovat.

Ovat aina olleet.

Tulevat aina olemaan.

Ja siksi näistä illoista on syytä ottaa kaikki mahdollinen irti. Paikan päällä.

Klo 17 Gatorade Centerissä käynnistyvän Halloween-näytöksen asetelmat eivät voisi olla tämän herkullisimmat. Tähän iltaan on ladattu kaikki mahdollinen ennen viikon maaottelutaukoa. Tätä ottelua kumpikaan ei halua hävitä.

Tässä illassa kumpikaan ei halua polvistua ja nöyrtyä.

TPS iskee illan isännöintiin massiivisen tärkeän KooKoo-vierasvoiton jäljiltä. ”Sumulaakson” valojen täydellinen sammutus kolmen pisteen muodossa ja Josh Kestnerin tekemän voittomaalin myötä olikin parasta mitä turkulaisille saattoi perjantaina tapahtua.

Helsinkiläiset käväisivät puolestaan Hämeenlinnassa toteamassa, että ei riittänyt. HPK pehmitti HIFK:n maalein 4–1.

Sarjataulukossa HIFK löytyy sijalta neljä ja TPS sijalta yhdeksän. Piste-eroa joukkueiden välillä on tällä hetkellä kaksi pistettä.

– Kyllä taistelu on tämän illan tärkein yksittäinen asia. Kaikki laitetaan likoon ennen maajoukkuetaukoa. Kouvolassa pöytään lyöty taisteluilme pitää näkyä meidän tekemisessä myös tänään, painottaa TPS:n valmentaja Sami Salo.

Turkulaisten kokoonpanoon tehty vain yksi muutos eilisen Kouvolan-matkan jäljiltä. Puolustaja Alen Bibic korvaa TPS-puolustuksessa Ruben Rafkinin. 

TPS:n maalilla jatkaa Ukko-Pekka Luukkonen.

– Kuten kaikkiin peleihin, pohdimme valmennuksen kanssa sopivaa kokoonpanoa illan otteluun ja tällä miehistöllä mennään kohti iltaa, jatkaa Salo.