261

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - HIFK KE 27.1. 18:30
18.11.2020

KalPa saapuu Turkuun

Palloseura kohtaa Kuopion KalPan viikon ensimmäisessä ottelussa!

artikkeli_kokoonpano_tpskalpa.jpg

Turun Palloseura kohtaa viikon ensimmäisessä kamppailussa Kuopion KalPan. Keskiviikkoillan ottelu on joukkueiden kauden toinen keskinäinen kohtaaminen. Turkulaisten ja kuopiolaisten ensimmäinen välienselvittely päättyi lokakuun 27. päivä Kuopion Olvi Areenalla KalPan voittoon lukemin 5–3.

Illan ennakkoasetelmat ovat erittäin tasaiset. Sarjataulukossa joukkueet ovat peräkkäin ja eroa on vain kaksi pistettä. Molemmat joukkueet ovat voittaneet kaksi ottelua viidestä viimeisestä kamppailusta. Pisteitä mustavalkoiset ovat keränneet kuitenkin kaksi enemmän jatkoaika tappioiden seurauksena.

Palloseura luistelee Gatorade Centerin jäälle allaan 1–2 -voitto Lappeenrannasta. Jäähyrikkaassa ottelussa viime lauantaina maalinteossa onnistuivat Josh Kestner, sekä kauden ensimmäisellään Lauri Pajuniemi. KalPa puolestaan koki viimeisimmässä ottelussa tappion HIFK:lle lukemin 4–2.

Vakuuttavasti pelannut Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa TPS:n maalilla. Jenkkihyökkääjää Austin Ortegaa ei kaukalossa nähdä keskiviikkoiltana ja Josh Kestnerin ja Juhani Jasun rinnalla hyökkää Ruslan Iskhakov. Joukkueiden kauden ensimmäisessä kohtaamisessa hattutempun iskneyt Markus Nurmi tekee tuhoja yhdessä Samuli Vainionpään, sekä Topias Haapasen kanssa.

– KalPa on hyvä joukkue ja heillä on paljon nopeita pelaajia. He painostavat kovaa, joten meidän pitää olla valmiita taistelemaan heti kiekon tippuessa jäähän, tuumaili tänään syntymäpäiviään viettävä puolustaja Henrik Larsson aamujään jälkeen.

Liput illan TPS-KalPa -otteluun löydät TÄÄLTÄ!