261

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - HIFK KE 27.1. 18:30
27.10.2020

KalPa isännöi Palloseuraa

TPS lähtee metsästämään kauden toista vierasvoittoa Kuopiosta!

artikkeli_kokoonpano_vskalpa.jpg

Turun Palloseura kohtaa tiistaina viikon ensimmäisessä ottelussa Kuopion KalPan. Olvi Areenalla pelattava kamppailu on Palloseuran runkosarjan yhdeksäs, kun kotijoukkue KalPalle taisto on vasta Liiga-kauden kuudes. Koronakaranteenin takia KalPa joutui siirtämään kolme ottelua ja pääsee jatkamaan runkosarjaa nyt tiistaina.

TPS luistelee Olvi Areenan jäälle allaan voitto viime lauantailta. Jyväskylän JYP kaatui voittomaalikilpailuun venyneessä ottelussa lukemin 2–1. Kuopiolaiset ovat keränneet viidestä pelaamastaan ottelusta neljä kolmen pisteen voittoa ja majailevat tällä hetkellä sarjataulukon kuudennella sijalla. Eroa TPS:n ja KalPan välillä on yksi piste.

Joukkueet kohtasivat viime kauden runkosarjassa yhteensä neljä kertaa. Palloseura taipui kuopiolaisille vain kerran voittomaalikilpailun päätteeksi ja kolme kamppailua kirjattiin suoraan varsinaisella peliajalla mustavalkoisille. Viime kauden kohtaamisissa kapteeni Lauri Korpikoski iski yhteensä viisi maalia.

– Kotijoukkue KalPa on hyvässä liidossa ja varmasti itseluottamusta löytyy. He ovat olleet nyt puolitoista viikkoa karanteenissa, joten siinä on meidän paikkamme iskeä. Saavuimme eilen jo Kuopioon ja vedimme tänään hyvän aamujään, joten olemme valmiina kiekon pudotessa jäähän, tuumaili hyökkääjä Juuso Pärssinen aamujään jälkeen. 

TPS pääsee iskemään kolmen pelin viikkoon erinomaisella terveystilanteella. Kotiavauksessa loukkaantunut Lauri Pajuniemi on päässyt aloittamaan joukkueharjoittelun ja myös maalivahti Rasmus Tirronen on harjoitellut jo tovin täysipainoisesti. Varsinaisia sairastupalaisia turkulaisryhmällä ei tällä hetkellä ole.