281

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - HPK TI 2.2. 18:30
24.1.2020

KalPa isännöi Palloseuraa

TPS kohtaa kuopiolaiset jo kolmannen kerran tällä kaudella!

artikkeli_kalpa_tps.jpg

Turun Palloseura luistelee viikon toiseen otteluun perjantai-iltana Savon sydämessä. KalPa isännöi turkulaisia Kuopiossa pelattavassa ottelussa kello 18.30. Ottelu on kauden kolmas keskinäinen kohtaamien ja kahdesta aikaisemmasta taistosta vierasjoukkue on selviytynyt aina voittajaksi. Marraskuun 15. päivä TPS haki tyylikkään 2–5 -voiton Kuopiosta ja joulukuussa Gatorade Centerissä pelatussa ottelussa KalPa onnistui raapimaan lisäpisteen voittomaalikilpailun jälkeen.

Palloseura voitti keskiviikkona viikon ensimmäisessä kamppailussa Jyväskylän JYPin. Gatorade Centerin kirkkaissa valoissa loppulukemiksi kirjattiin 5–2. Ottelussa maalintekotehokkuutta löytyi laajalta rintamalta, sillä kaikki viisi osumaa syntyivät eri pelaajien toimesta. TPS:n tolppien välissä debytoinut Erik Kallgren ehti kiekon tielle yhteensä 38 kertaa!

Illan ottelu on kuopiolaisille viikon ensimmäinen. Kotijoukkue on saanut levätä viime lauantaisen ottelun jälkeen ja luistelee kotikaukaloon allaan voitto niin ikään Jyväskylän JYPistä. Viimeiset viisi ottelua ovat tuottaneet KalPalle kolme täyden pisteen voittoa. Viidestä viimeisestä kotiottelusta joukkue on kuitenkin pystynyt voittamaan vain yhden.

Perjantai-illan kamppailuun lähdettäessä kuopiolaiset majailevat sarjataulukon yhdeksännellä sijalla. Eroa Palloseuraan on seitsemän pistettä. Kymmeneen viimeiseen otteluun joukkueet ovat keränneet saman verran pisteitä (15) ja viidentoista pelin otannalla Palloseura on kerännyt kaksi pistettä kuopiolaisia enemmän.

– Tänään lähdetään jatkamaan hyviä otteita ja kovaa työntekoa! KalPa on erittäin energinen joukkue, joten meidän pitää olla heti alusta saakka hereillä ja luistella kovaa! Usko omaan tekemiseen pitää olla vahva koko pelin ajan, tuumaili nuori puolustaja Eemil Viro ennen illan KalPa-ottelua.