191

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - Sport KE 20.1. 18:30
11.1.2019

Kakon ja Filppulan johdolla Tapparan kaatoon

”Tämä on pelaajien päivä!”

11.1artikkeli.png

Turun Palloseuran viikon ainoa Liiga-ottelu on sitäkin herkullisempi ja odotetumpi näytös. TPS isännöi Tampereen Tapparaa ottelussa, johon TPS saa mukaan myös tuoreen maailmanmestarin Kaapo Kakon sekä loukkaantumisestaan toipuneen Ilari Filppulan.

Joukkueet löytyvät sarjataulukosta peräkkäisiltä sijoilta. TPS toiselta sijalta 71 pisteellä ja Tappara kuusi pistettä perässä kolmannelta paikalta.

Kauden keskinäisistä otteluista molemmat ovat voittaneet yhdet ottelut. Edellinen Tampereella pelattu vääntö päättyi TPS:n 5–0-näytökseen.

Filppulan paikka TPS:n kokoonpanossa löytyy tänään ykköskentän vasemmasta laidasta, Kakko johtaa puolestaan turkulaisten kakkosvitjaa, vierellään Petrus Palmu sekä Markus Nurmi.

TPS:n maalilla Tapparaa vastaan nähdään Henrik Haukeland.

– Lähdimme sillä teemalla viikkoon, että harjoittelemme laadukkaasti ja kovaa neljä päivää. Tänään on sitten pelaajien päivä, johon jokainen hakee itselleen parhaan mahdollisen latauksen. Silloin myös joukkue on valmis ja nautitaan pelistä, kertoo TPS:n päävalmentaja Kalle Kaskinen ottelun alla.

Kaskinen ottaa Filppulan ja Kakon paluun kokoonpanoon luonnollisesti positiivisin tuntemuksin vastaan.

– Onhan meitä tietenkin tässä kovalla kädellä koeteltu, ja jossain vaiheessa pelaajia tulee tietenkin myös takaisin päin mukaan. Hieno homma, että ovat mukana kokoonpanossa. Nyt vaan nautitaan illasta, se on meidän teema, Kaskinen painottaa.