231

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - HIFK KE 27.1. 18:30
11.6.2019

Kaapo Kakon ja Mikko Lehtosen ilta lähestyy!

Gatorade Centerissä tarjolla kultatunnelman lisäksi läksiäiset.

 Näyttökuva 2019-6-11 kello 13.55.21.png

Turkulainen kiekkokausi paketoidaan lopullisesti tämän kauden osalta keskiviikkona. Tuolloin Gatorade Centerissä juhlitaan Suomelle fantastisen MM-kullan tuoneita turkulaisia TPS-kasvatteja, Kaapo Kakkoa ja Mikko Lehtosta.

Turun kaupungin ja TPS:n yhteistyössä järjestämän juhlan juontaa itseoikeutetusti Slovakian MM-huumaa miljoonille suomalaisille välittänyt selostajalegenda Antero Mertaranta.

MONELTA JA MISSÄ? Gatorade Centerin (Artukaistentie 8) pääovet aukeavat klo 17.30 Itse tilaisuus käynnistyy klo 18.24.

MILLÄ TULEN? Ihan millä tahansa. Parkki on ilmainen ja Föli numero 100 liikennöi tuttuun tapaan keskustasta Gatorade Centerille. Klo 17.10, 17.20, 17.30, 17.40, 17.50 sekä klo 18.00. Paluukuljetukset tapahtuman päätyttyä noin 30 minuutin ajan.

MITÄ LUVASSA? Virallisessa tilaisuudessa Kakkoa ja Lehtosta palkitaan ja muistetaan eri tavoin, mm. HC TPS:n ja Turun kaupungin toimesta.

MITÄ MUUTA? Palkitsemisten jälkeen Kakko ja Lehtonen ovat tavattavissa Gatorade Centerin viidennessä kerroksessa E-katsomon taka-aulassa kuvia varten. MM-pokaali löytyy puolestaan Hall Of Fame -kunniakäytävältä.

ENTÄ NÄLKÄ TAI JANO? Ei hätää. Ruokaa ja juomaa on myynnissä Sport Barissa ja kahdessa erillisessä kioskissa.

PALVELEEKO TPS SHOP? Totta kai, mutta vähän eri paikassa kuin normaalisti. Nyt pääset nimittäin ostoksille suoraan pääovien välittömässä läheisyydessä, kun astut sisään.

VOINKO OSTAA TILAISUUDESSA KAUSIKORTIN? Se olisi älyttömän ihanaa ja kyllä voit. Itse asiassa tarjolla on erikoiserä Kaapo Kakon kuvalla varustettuja kausikortteja. (Tätä korttia ei sitten myydä enää keskiviikon jälkeen.)

OLIKO VIELÄ JOTAIN? Tule ja tuo kaikki kaverisikin. On aika juhlia MM-sankareita ja kiittää myös Kaapoa kaikista niistä elämyksistä, joita hän meille tällä kaudella tarjosi.