191

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - Sport KE 20.1. 18:30
24.3.2019

Kaapo Kakolla on asiaa turkulaisille

”Tulkaa auttamaan meitä huomenna katsomoon!”

46714634954_453b339018_k.jpg

Tämän artikkelin alkuun pari faktaa.

Fakta 1: Turun Palloseura tarvitsee maanantaina kotikatsomon tuen kolmannessa neljännesfinaalissa.

Fakta 2: Turun Palloseura tarvitsee Kaapo Kakolta tehopisteitä kolmannessa neljännesfinaalissa.

Kun nämä faktat toteutuvat maanantaina klo 18.30 alkaen, raapii TPS itsensä mukaan taisteluun välieräpaikasta.

Hämeenlinnan Pallokerho johtaa otteluparia nyt voitoin 2–0. Tässä tilanteessa on selvä asia, että TPS tarvitsee hiljalleen voiton.

– Näen, että huomisen pelissä avausmaali johtaisi meitä oikeaan suuntaan. HPK on iskenyt nyt molemmissa otteluissa sen avausmaalin ja me olemme joutuneet heti ajamaan takaa kiinni, pohtii Suomen tämän hetken seuratuin, puhutuin ja kohutuin jääkiekkoilija Kaapo Kakko.

– Pelattiin Hämeenlinnassa mallikas peli, mutta pienissä asioissa meidän täytyy yhä parantaa. Huomenna me voitamme kotona ja sitten lähdetään taas Hämeenlinnaan päin, painottaa Kakko.

Kakko taiteili lauantaina tehopisteet 2+1 Hämeenlinnan illassa ja sai jopa vaativan hämeenlinnalaisyleisön huutamaan nimeään, läpi ottelun. Sunnuntaina Kakkoa ei jäällä näkynyt, vaan TPS-tähti haki herkkyyttä kroppaan ja sieluun pallopelien merkeissä Gatorade Centerin käytävillä.

– Joukkueessa on hyvä fiilis ja se on tietysti ainut vaihtoehtokin tässä tilanteessa. Jokainen valmistautuu hiljalleen maanantain peliä varten ja siihen, että ryhdymme kääntämään tätä sarjaa meille.

Takaisin siihen ensimmäiseen faktaan, jonka myös Kakko tunnistaa enemmän kuin hyvin.

– Tulkaa auttamaan meitä huomenna katsomoon! Laitetaan yhdessä ottelupariin lisää kierroksia ja raavitaan kotivoitto kotikaukalossa, Kakko viestittää.

 

TPS-HPK maanantaina 25.3. klo 18.30. Gatorade Centerissä. Lippusi on TÄÄLLÄ!