171

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - Sport KE 20.1. 18:30
4.1.2019

Kaapo Kakko ja Pikkuleijonat MM-välierää kohti

"Fiilikset on ihan hemmetin hyvät!"

kaapo_ruotsi_artikkeli.png

Turun Palloseuran 17-vuotias Kaapo Kakko taistelee ensi yönä Suomen aikaa MM-finaalipaikasta. Suomi kohtaa alle 20-vuotiaiden MM-kilpailujen välierässä Sveitsin.

– Fiilikset on ihan hemmetin hyvät! Ollaan menty yhtenäisenä joukkueena turnausta eteenpäin ja kaikki janoavat lisää voittoja, painottaa Vancouverista tavoitettu TPS-hyökkääjä Kaapo Kakko.

Kakko on leimannut toistaiseksi kisoihin tehot 1+2. Vastuuta on riittänyt, ja viimeistään tässä vaiheessa jokaiselle lajia seuraavalle on avautunut hyökkääjän koko potentiaalin kirjo.

– On mennyt ihan kohtuullisesti. En tuijota omia pisteitäni, vaan keskityn tekemään hommia joukkueen eteen. Henkilökohtaiset tehot tulevat sitä kautta, jos ovat tullakseen.

Kakko kuuluu ensi kesän NHL:n varaustilaisuuden ennakoituihin kärkinimiin. Suomessa hänen ympärillään on pyörinyt mediamylläkkä kauden alusta alkaen ja vientiä on riittänyt kisoissakin.

– Pelien ympärillä on haastatteluja sun muuta, mutta välipäivinä saa olla hotellilla ihan rauhassa. Rauhoittuminenkin tekee hyvää.

Entä sitten Sveitsi? Miten Pikkuleijonien matka jatkuu MM-finaaliin?

– Pelataan samalla intensiteetillä kuin Kanadaa vastaan. Tehdään töitä ja sovittuja asioita, niin hyviä juttuja seuraa. Meidän joukkueen ilmapiiri on älyttömän hyvä ja uskon, että henkinen vahvuus ja lataus antaa meille lisävirtaa Sveitsin kaatoon, Kakko paaluttaa.

MM-välierä käynnistyy ensi yönä kolmelta Suomen aikaan.