261

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - HIFK KE 27.1. 18:30
24.10.2020

JYP vieraaksi Gatorade Centeriin

Palloseura lähtee hakemaan lauantai-illan kamppailusta viikon avausvoittoa.

artikkeli_kokoonpano_vs_jyp.jpg

Turun Palloseura kohtaa viikon kolmannessa ottelussa Jyväskylän JYPin. Palloseura lähtee metsästämään lauantai-illan kamppailusta viikon ensimmäistä voittoa. Tiistaina TPS koki 1–4 -tappion Tampereen Ilvekselle Gatorade Centerissä ja perjantaina Rauman Lukko vei pisteet samoilla numeroilla Rauman Kivikylän Areenalla.

Ilvekselle ja Lukolle koettujen tappioiden jälkeen Palloseura on onnistunut keräämään kolmesta viimeisestä ottelusta yhden pisteen. Illan vierasjoukkue JYP on voittanut kolme viimeisintä otteluaan ja pisteitä on kertynyt yhteensä kahdeksan. Kaikki kauden runkosarjapelit huomioiden jyväskyläläiset ovat keränneet kaksi pistettä mustavalkoisia enemmän.

Kauden alku oli joukkueille päinvastainen. JYP voitti kauden neljästä ensimmäisestä ottelusta vain yhden, kun TPS koki neljästä ensimmäisestä kamppailusta vain yhden tappion.

Keskiviikkona JYP lomautti valmentajansa Pekka Tirkkosen ja Ari Santasen ja tänään joukkue saapuu Turkuun Jukka Varmasen ja Jussi Tupamäen komennossa. JYPin ensimmäinen kamppailu lomautusten jälkeen oli voitollinen, kun perjantaina hurrikaaniryhmä voitti Vaasan Sportin lukemin 4–0.

Puolustaja Ruben Rafkin palaa pelaavaan kokoonpanoon illan ottelussa. Rafkin ottaa toisen nuoren puolustajan Eemil Viron paikan ruotsalaispuolustaja Oliver Bohmin rinnalta. Hyökkäyspäässä Evan Weinger nousee Juhani Jasun ja Josh Kestnerin rinnalle. Andrei Kareev aloittaa mustavalkoisten tolppien välissä.

– Ei se tietenkään ole mukava jättää pelejä väliin, mutta nyt on kiva olla takaisin ja into piukassa lähdetään kohti illan kamppailua! Kaikki pitää laittaa tänään peliin ja voitto kairataan, niin siitä on hyvä lähteä kohti ensi viikkoa, tuumaili paluun koronakaranteenin jälkeen kokoonpanoon tekevä puolustaja Ruben Rafkin ennen illan ottelua.

Illan ottelun liput ja lisätiedot löydät TÄÄLTÄ!