281

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - HPK TI 2.2. 18:30
1.11.2019

JYP iski kovalla tehokkuudella

TPS onnistui kolmesti, mutta pisteet jäivät Jyväskylään.

190920 Pelicans - TPS (39).jpg

JYP-TPS 6–3 (3–2, 2–0, 1–1)

Turun Palloseuran viikon toinen kamppailu pelattiin perjantaina Jyväskylässä. Ottelu oli Kalle Kaskisen korvanneen Marko Virtasen ensimmäinen Palloseuran peräsimessä. Virtasen valmentajapestistä saatiin tietää vain muutama tunti ennen illan taistoa.

Ottelun ensimmäisessä erässä sattui ja tapahtui. 15 minuutin pelin jälkeen ottelussa oli nähty jo viisi täysosumaa. Maalitehtailun aloitti kotijoukkue, kun Robert Rooba sivalsi kotijoukkueen johtoon vain viiden minuutin pelin jälkeen.

Hippoksella ei kauaa kotijoukkueen johtoasemaa ehditty juhlia. Joe Piskula tasoitti ottelun kauden ensimmäisellä maalillaan, vain reilun 40 sekunnin jälkeen kotijoukkueen osumasta. Piskulan maalin jälkeen peli aaltoili päästä päähän, eikä maalipaikoilla juhlittu. Äärimmäisen tehokas kotijoukkue onnistui kahteen otteeseen TPS:n tasoituksen jälkeen, vaikka ensimmäisen erän hallinta oli selkeästi turkulaisilla.

Ensimmäisen erän maalitehtailun päätti Elias Karvonen ajassa 15:07. Esityön TPS-hyökkääjän maaliin tekivät Aleksi Salonen ja kultakypärä Henrik Larsson. Erässä ei enempää osumia nähty ja erätauolle siirryttiin kotijoukkueen 3–2-johtoasemassa.

Toisessa erässä ei nähty samankaltaista ilotulitusta kuin ensimmäisessä. Kotijoukkue onnistui venyttämään eron jo kolmeen maaliin Petrus Palmun ja Jani Tuppuraisen osumilla. Kahden maalin ja kolmen rangaistuksen lisäksi erässä nähtiin Palloseuran aikalisä. Toiselle erätauolle siirryttiin lukemissa 5–2.

Kolmannen erän alku lupaili hyvää, sillä ruotsalaishyökkääjä Anton Holm tinttasi mustavalkoiset kahden maalin päähän ylivoimalla, vain vajaan kolmen minuutin pelin jälkeen. Kotijoukkue otti maalin jälkeen pelinhallinnan itselleen, eikä TPS onnistunut rakentamaan tarvittavaa kiriä. Tasan kaksi minuuttia ennen ottelun loppua Ossi Louhivaara siirsi kiekon tyhjään maaliin ja loppulukemat merkittiin 6–3 jyväskyläläisten hyväksi.

Palloseuran pelit jatkuvat heti huomenna Tampereen Ilvestä vastaan. Lauantain kamppailu on historian toinen Pride-teemainen ottelu!