061

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - SaiPa TI 9.3. 18:30
23.2.2021

JYP isännöi turkulaisia

Neljän ottelun viikko käynnistyy Jyväskylän Lähi Tapiola Areenalla.

artikkeli_kokoonpano (5).jpg

Turun Palloseuran neljän ottelun viikko käynnistyy tiistaina Jyväskylän Lähi Tapiola Areenalla. Kamppailu on joukkueiden kauden kolmas kohtaaminen. Kahdesta aiemmasta välienselvittelystä voitot on kirjattu tasan. Mustavalkoiset voittivat viimeisimmän kohtaamisen 27. päivä marraskuuta Jyväskylässä lukemin 4-6. Palloseura käänsi ottelun edukseen viimeisessä erässä, jossa turkulaiset iskivät yhteensä neljä maalia hurrikaaniryhmän verkkoon.

Raimo Helmisen johtama valmennusryhmä on joutunut tekemään ratkaisuja viikon ensimmäiseen otteluun lähdettäessä. Palloseuran hyökkäys oon kokenut pieniä muodonmuutoksia, sillä Markus Nurmi, Lauri Pajuniemi, sekä Joel Janatuinen ovat sivussa tositoimista. A-nuorissa kovia tehoja takonut Aarne Intonen on nostettu pelaavan kokoonpanoon ja nuori hyökkääjä nähdään Mikael Pyyhtiän laituriparina Juuso Pärssisen johtamassa kentällisessä.

Iltaa lähdettäessä joukkueilla on piste-eroa 39 pistettä. Illan kotijoukkue JYP majailee sarjataulukon viimeisellä sijalla, kun TPS on 67 pisteen turvin sarjan kolmannella sijalla. Jyväskyläläiset ovat voittaneet kymmenestä viimeisestä pelistä vain yhden. Palloseura lähtee haastamaan hurrikaaneja allaan 1–3-voitto Porin Ässistä, viime lauantailta.

Viime viikolla Palloseura pelasi niin ikään neljä ottelua ja onnistui voittamaan viikon viimeisen taiston Porissa. Pohjoisen kiertueelta tuliaisina oli vain yksi piste ja perjantaina KalPa haki pisteet Gatorade Centeristä lukemin 0–2. Mustavalkoiset lähtevät metsästämään uudesta neljän kamppailun viikosta enemmän pisteitä, kuin viime viikolla!