171

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - Sport KE 20.1. 18:30
3.12.2019

Julius Pohjanoksa janoaa vastuuta TPS:n takalinjoilla

”Kilpailu peliajasta on kova, mutta niin sen pitääkin olla.”

 49139555231_7ca799128a_k.jpg

Turun Palloseuran maalivahtiosastolla tapahtui täksi kaudeksi muutoksia, kun Julius Pohjanoksa siirtyi TUTOn riveistä mustavalkoisten kokoonpanoon. 23-vuotias Pohjanoksa palkittiin viime kaudella Mestiksen parhaana maalivahtina ja Kaarinassa syntyneen ”Jullen” oli aika lähteä hakemaan uusia haasteita Liiga-kaukaloista.

– Liigan vauhti on ollut aika odotettua, sen suhteen ei ole ollut mitään yllättävää, pohtii kuluvalla kaudella seitsemässä ottelussa peliminuutteja kellottanut Pohjanoksa.

TPS:n maalilla suurinta torjuntavastuuta on kantanut tällä kaudella Rasmus Tirronen, jota Pohjanoksa kirittää päivästä ja torjunnasta toiseen.

– Kilpailu peliajasta on kova, mutta niin sen pitääkin olla tällä tasolla. Tiesin, että parasta on lyötävä pöytään torjuntavastuun saamisessa, pohtii Pohjanoksa.

– Uskon vahvasti siihen, että työn kautta tulevat palkinnot ja peliminuutit myös tolppien välissä. Sillä mentaliteetilla tässä on menty ja koen, että kehitystä on tapahtunut viime kauteen verrattuna, Pohjanoksa jatkaa.

Edellisessä ottelussa Pohjanoksa torjui TPS:lle 5–2-kotivoiton Porin Ässiä vastaan.  Se oli samalla Pohjanoksan torjuma ensimmäinen voitto kuluvalla kaudella. Lisää pisteitä tarvitaan tällä viikolla, kun TPS kohtaa tiistaina kotona Oulun Kärpät ja sen jälkeen vieraskaukaloissa Hämeenlinnan Pallokerhon ja Lappeenrannan SaiPan.

Pohjanoksa johdattaa TPS:n tiistaina hienon haasteen eteen, kun sarjakärki Kärpät saapuu Gatorade Centeriin. Tirronen saa toipua sairastuvalla kaikessa rauhassa.

– Kärpät on meille kova mittari, mutta samalla se on myös peli muiden joukossa. Eli meille mahdollisuus kolmeen pisteeseen ja kotivoittoon. Sillä asenteella lähdetään eteenpäin, linjaa Pohjanoksa.

TPS-Kärpät tänään klo 18.30 Gatorade Centerissä.

Liput illan peliin löytyvät TÄÄLTÄ.