171

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - Sport KE 20.1. 18:30
12.3.2019

Isojen panosten ilta Vaasassa

Hyökkääjä Otto Nieminen palaa turkulaisten kokoonpanoon.

12.3.sport-tps.png

Liigan runkosarjan toiseksi viimeinen kierros pelataan tänään. Turun Palloseura kohtaa Vaasassa Sportin. Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella kolmesti. Kaksi ensimmäistä ratkaistiin vasta jatkoajalla molempien vieden lisäpisteen nimiinsä kerran. Tammikuun alussa käydyssä kolmannessa kamppailussa Sport vei mukaansa täydet kolme pistettä luvuin 4–0.

TPS on sarjassa tällä hetkellä neljäntenä ja taistelee kotiedusta puolivälieriin. Viidestä viimeisestä ottelusta tappioita on kertynyt neljä ja pisteitä ainoastaan kaksi. Eroa kolmanteen sijaan on piste. 

Vaasan Sportilla on pudotuspelipaikka vielä niin sanotusti omissa käsissään. Sportin hurja loppukiri on tuonut heidät jo kahden pisteen päähän kymmenennestä sijasta. Edellä menevällä Jyväskylän JYPillä on jäljellä enää yksi ottelu, joten Sportilla on mahdollisuus JYPin hävitessä tänään varmistaa kolmen pisteen voitolla paikkansa kymmenen parhaan joukossa.

Sport on pystynyt voittamaan viimeisestä kuudesta ottelustaan neljä. Alle ovat jääneet muun muassa Tappara ja HIFK.

Otto Nieminen palaa tänään TPS:n vahvuuteen toivuttuaan loukkaantumisestaan. Huikean alkuvuoden pelannut Nieminen nähtiin viimeksi tositoimissa tammikuun lopussa. Nieminen pelaa nelosketjun laidalla Jonne Virtasen ja Markus Nurmen kanssa. Muuten ketjukoostumukset pysyvät samana. Rasmus Tirronen jatkaa turkulaisten maalilla.

– Erittäin hyvät fiilikset! Pitkä aika on oltu pois ja mitä lähemmäs on tultu paluuta niin fiilis on vaan noussut, intoilee paluun tekevä Otto Nieminen.

– Pitää luottaa, että se peli tulee sieltä. Vaikka on ollut vähä heikompi jakso, kun jaksetaan vaan yrittää, niin kyllä se sieltä varmasti tulee vielä, Nieminen linjaa TPS:n pelillisen ilmeen parantumisesta.