karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - HIFK KE 27.1. 18:30
19.1.2019

Iskun paikka Jukureita vastaan

"Nyt on aika tehdä osumia."

19.1artikkeli.png

Turun Palloseuran Liiga-viikon kolmas ottelu pelataan tänään Gatorade Centerissä Mikkelin Jukureita vastaan.

Kyseessä on molemmille joukkueille tärkeä ilta. Jukurit taistelee elämästä ja kuolemasta pudotuspeleihin pääsyn suhteen, ja vastaavasti TPS haluaa kääntää viiden ottelun tappioputken kotivoitoksi.

Turkulaiset etenevät iltaan sarjataulukon kolmannella sijalla 71 pisteellä. Jukurien 50 pistettä oikeuttavat puolestaan sarjassa sijaan 13.

TPS on voittanut joukkueiden kauden kaksi edellistä kohtaamista, mutta tässä illassa kyseiset ottelut eivät auta millään tavalla.

TPS:n kokoonpanosta puuttuu edelleen perjantain tapaan Kaapo Kakko. Ykkösvitjan oikeaan laitaan nousee tänään Lauri Pajuniemi. Markus Nurmi nähdään illalla puolestaan kolmoskentän oikeassa laidassa.

– Kontrolloimme Lahden iltaa, mutta emme kyenneet tekemään maaleja. Nyt on aika tehdä osumia ja katkaista tappioputki, painottaa TPS-hyökkääjä Zach Budish lauantain lähtökohtia.

– Tämä ilta on hyvä testi meille. Paras asia tässä tilanteessa on pelata yksinkertaista jääkiekkoa, toimittaa kiekkoa maalille sekä raapia vaikka niitä räkämaalejakin, Budish jatkaa.

TPS:n ja Jukurien isojen panosten ottelu käynnistyy klo 16! Lippukaupalle ehdit vielä mukavasti täältä.

Kohta nähdään!