231

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - HIFK KE 27.1. 18:30
23.3.2019

Iskun aika Hämeenlinnan illassa

”Sydän ja sielu näkyy tänään pelissä.”

23.3artikkeli.png

Turun Palloseura ja Hämeenlinnan Pallokerho jatkavat tänään neljännesfinaaleja HPK:n kotiareenalla. Otteluparin ensimmäisen kohtaamisen vei HPK torstaina Turussa maalein 3–2.

TPS:n kokoonpanoon on tehty muutoksia torstain kotitappion jälkeen. Hyökkäysosastolta puuttuvat tänään Teemu Väyrynen ja Lauri Korpikoski. Tilalle nousevat Elias Karvonen sekä Lauri Pajuniemi.

Karvonen ja Pajuniemi taistelevat tänään nelosvitjassa sentteri Jonne Virtasen isällisen vaatimustason vierellä.

Markus Nurmi nousee puolestaan kakkosvitjan oikeaan laitaan Petrus Palmun ja Ilari Filppulan ketjukaveriksi.

Puolustusosastossa Lucas Ekeståhl Jonsson palaa pelaavaan pakkipatteristoon. Ruotsalainen pelaa tänään Elmeri Erosen vierellä.

TPS:n maalilla jatkaa puolestaan Rasmus Tirronen.

– On selvää, että tiettyjä juttuja jäi meiltä piippuun avauskohtaamisessa. Niitä on nyt viilattu ja korjattu kuntoon. Ennen kaikkea tarvitaan kuitenkin se joukkueen sielu ja sydän näkymään tänään pelissä, paaluttaa TPS:n päävalmentaja Kalle Kaskinen teesejä sarjan tasoittamiseen.

– Miten mennään ykkösenä kiekolle, ajetaan maalille, blokataan laukauksia ja takakarvataan. Ne on niitä pieniä asioita, jotka kuitenkin tuovat viime kädessä sen palkinnon. Energiat ovat tapissa ja joukkue on valmis klo 17, kun kiekko putoaa jäähän, jatkaa Kaskinen.

TPS-pakki Aleksi Salonen lähestyy illan taistelua selkeillä ajatuksilla.

– Kerholla on nyt yksi ottelupallo, mutta meillä on hyvät mietteet lähteä vieraskaukaloon. Tänään on haettava voitto. Ei ole muuta vaihtoehtoa, Salonen tulittaa tuntojaan.