karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - HIFK KE 27.1. 18:30
14.12.2018

Ilta vie Hämeenlinnaan!

Ilkka Heikkinen ja Jonne Virtanen palaavat TPS:n kokoonpanoon.

14.12artikkeli.png

Turun Palloseura viettää perjantai-iltaa pistejahdissa Hämeenlinnassa. TPS ja HPK iskevät yhteen ottelussa, jonka asetelma on kaikin puolin herkullisen hunajainen. Turkulaiset iskevät iltaan sarjataulukon kakkosena ja HPK vaanii mustavalkoista ryhmää vain neljän pisteen päässä.

HPK on Liigan tämän hetken kolmanneksi eniten pisteitä kotonaan kerännyt joukkue. TPS on puolestaan Liigan toiseksi kovin vierasjoukkue pistemäärien valossa.

– Varmaan tulee vauhdikas peli eteen ja siellä on kova joukkue vastassa. HPK on pelannut tällä kaudella hyvin ja meiltä vaaditaan taas enemmän kuin viime matsissa, taustoittaa TPS:n kakkosvitjan vasemmasta laidasta löytyvä Otto Nieminen.

TPS:n kokoonpanoon on tehty muutoksia edellisen ottelun jäljiltä. Ilkka Heikkinen palaa miehistöön kärsittyään yhden ottelun pelikieltonsa. Myös Jonne Virtanen rymistelee tutulle paikalleen nelosvitjan henkiseksi ja fyysiseksi johtajaksi.

– Pelataan kiekkoa syvään ja luodaan tilanteita HPK:n maalille. Toivon myös, että Markus Nurmi iskee tänään kauden ensimmäisen maalinsa!, puntaroi puolestaan ruotsalaispakki Lucas Ekeståhl-Jonsson.