281

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - HPK TI 2.2. 18:30
13.12.2019

Hurrikaaniryhmä vieraaksi Turkuun

Zach Budish palaa pitkän tauon jälkeen takaisin tositoimiin.

artikkeli_tpsjyp.jpg

Turun Palloseuran kahden kotiottelun viikko saadaan päätökseen perjantaina, kun vieraaksi Gatorade Centeriin luistelee Jyväskylän JYP. Palloseura lähtee hakemaan revanssia kauden ensimmäisestä keskinäisestä kohtaamisesta, joka pelattiin marraskuun ensimmäinen päivä Jyväskylässä. Hurrikaaniryhmä voitti runsas maalisen ottelun marraskuussa lukemin 6–3.

TPS:n kahdessa viimeisimmässä ottelussa ratkaisua on jouduttu hakemaan vielä varsinaisen peliajan jälkeen. Viime viikon lauantaina Palloseura voitti Lappeenrannan SaiPan jatkoajalla ja tämän viikon ensimmäisestä kamppailusta Kuopion KalPa poistui voittajana voittomaalikilpailun jälkeen.

Keskiviikkoiltana KalPaa vastaan TPS:n maaleista vastasivat Joel Janatuinen ja Lauri Pajuniemi. Janatuinen onnistui ylivoimalla ja Pajuniemen osuma syntyi rangaistuslaukauksesta. Voittomaalikilpailussa nuori hyökkääjä ei onnistunut ohittamaan Eero Kilpeläistä ja kaksi pistettä lähti Kuopioon kilpailun aloittaneen Miikka Pitkäsen maalin turvin.

JYP lähtee iltaan sarjan neljänneltä paikalta. 30 ottelusta Jyväskyläläiset ovat keränneet 55 pistettä ja tehneet runkosarjassa kaikista joukkueista eniten maaleja. Edellispäivänä JYP päihitti Mikkelin Jukurit numeroin 3–2.

– JYP on erittäin vaarallinen, jos heille antaa paljon tilaa. Heillä on paljon taitavia kavereita niin hyökkäyksessä, kuin myös puolustuksessa. Meidän pitää vain luistelemalla tila ja aika pois, sekä iskeä kovaa kiinni, tuumaili hyökkääjä Hannu Kuru ennen illan ottelua.

– Tänään pitää vain tehdä enemmän töitä kuin vastustaja! Kova työnteko on ase, jolla saamme tänään raavittua ottelusta tarvittavat kolme pistettä, jatkoi Kuru.

Turun Palloseuran kokoonpanossa nähdään pitkän tauon jälkeen yhdysvaltalaishyökkääjä Zach Budish. Jenkkihyökkääjä nähtiin viimeksi tositoimissa 2.11. pelatussa Ilves-ottelussa. Rasmus Tirronen jatkaa Palloseuran maalilla.