231

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - HIFK KE 27.1. 18:30
7.3.2020

Hurrikaanilauman vieraaksi

Runkosarjan toiseksi viimeinen vierasottelu pelataan Jyväskylässä.

artikkeli_jyp_tps.jpg

Viikon kolmannessa ja samalla viimeisessä ottelussa Turun Palloseura kohtaa Jyväskylän JYPin. Ottelu pelataan Jyväskylän LähiTapiola Areenalla. Kamppailu on jyväskyläläisille viikon toinen ja Palloseuralle ottelu on neljän peräkkäisen kotiottelun jälkeen ensimmäinen vieras kaukalossa.

TPS kohtasi perjantai-iltana Lappeenrannan SaiPan Gatorade Centerissä. Ottelu päättyi mustavalkoisten hallinnasta huolimatta SaiPan 2–4 -voittoon. Vieraiden maalivahti Niclas Westerholm torjui ottelussa 36 turkulaisten laukausta.

Illan kotijoukkue JYP luistelee otteluun kahden tappiollisen pelin siivittämänä. Hurrikaanilauma koki pistemenetykset niin Oulun Kärpille, kuin Mikkelin Jukureille. Molemmat ottelut päättyivät jyväskyläläisten tappioon lukemin 3–1.

Kauden kolmesta edellisestä kohtaamisesta TPS on voittanut yhden. Viimeisein tammikuussa käyty taisto kirjattiin Palloseuran kolmen pisteen voitoksi lukemin 5–2. Tammikuun kamppailua edelsi joulukuun 13. päivä pelattu ottelussa, jossa ratkaisu jouduttiin hakemaan aina voittomaalikilpailusta.

Viimeisestä viidestä ottelusta TPS on raapinut kasaan yhteensä kahdeksan pistettä. Samainen tilasto näyttää illan kotijoukkueen osalta vain neljää pistettä. 20 viimeisen pelin otannalla mustavalkoiset ovat saalistaneet 12 pistettä jyväskyläläisiä enemmän.    

– Eilinen peli on käsitelty ja tänään lähdetään uuteen taistoon! Pisteitä pitää saada ja joukkueella on vielä taisteleva henki! Tänään meidän pitää olla valmiita kamppailemaan ja vauhtia tulee varmasti olemaan todella paljon, tuumaili Petteri Wirtanen aamujään jälkeen.