171

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - Sport KE 20.1. 18:30
29.8.2020

Hunajacast kuuluu jatkossa myös Suplassa!

"Hunajacastin kuuluu kuulua kaikille jääkiekon ja urheilun ystäville."

hunajacast_artikkeli.jpg

Turun Palloseuran Hunajacast-podcast kuuluu jatkossa myös Sanoma Media Finlandin audiosisältöpalvelu Suplassa. Tähän mennessä Hunacastin "laukaisualustana" on toiminut Spotify, jota kautta Hunajacastia on mahdollista kuunnella jatkossakin. Suplan mukaantulo tuo kuitenkin mukanaan uusia mahdollisuuksia sekä ennen kaikkea kuulijakunnan laajentumisen.

– Vaikka kysessä onkin HC TPS:n mustavalkoinen podcast, niin rakastun ajatukseen, että Hunajacastin kuuluu kuulua kaikille jääkiekon ja urheilun ystäville. Tahtotilanamme on viedä kuuntelija joka viikko sellaiseen ulottuvuuteen ja ytimeen, josta riittää ammennettavaa myös Turun ulkopuolella, linjaa HC TPS:n markkinointi- ja viestintäpäällikkö Eero Tuominen.

– Hunajacast lähti viime kaudella liikkeelle kokeilusta. Se mentaliteetti vaihtui kuitenkin hyvin pian varsinaiseen tekemiseen, kun huomasimme tällaisen viestintäformaatin tarpeen tuhansia tarinoita sisällään pitävän jääkiekkoseuran osalta. Haluankin tässä yhteydessä kiittää niistä kaikista positiivisista palautteista, joita Hunajacastin nauhoitustilaan mustille nahkasohville on kuulijoilta tullut, jatkaa Tuominen.

Tulevan maanantain Hunajacastissa vieraaksi saapuvat TPS:n nuori hyökkääjä Eetu Liukas, joka on rymistellyt kuluvalla Pre Seasonilla kaikkien tietoisuuteen. Aikooko Liukas repiä pelipaikan TPS:n Liiga-joukkueesta? 

Tämän lisäksi selvitämme mitä kuuluu umpilegendaariselle, äänimaailman monitoimimiehelle Iku Viitaselle. TPS:n otteluiden kuuluttajana toimiva Viitanen on nähnyt kaiken mahdollisen ja enemmänkin. Nyt on aika jakaa tarinaa myös Hunajacastin kuuntelijoille.