231

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - HIFK KE 27.1. 18:30
17.2.2020

HPK saapuu Turkuun

Viikon alkajaisiksi TPS kohtaa hallitsevan mestarin!

artikkeli_tps_hpk.jpg

Turun Palloseuran viikko polkaistaan käyntiin heti maanantaina, kun hallitseva mestari HPK saapuu vieraaksi Gatorade Centeriin. Mustavalkoisten viikko pitää sisällään kaksi kamppailua ja maanantain taisto on ainoa Turussa pelattava ottelu. Kohtaaminen on joukkueiden tämän kauden neljäs ja viimeinen runkosarjassa.

TPS koki viikonloppuna kaksi kirvelevää tappiota Porin Ässille. Back-to-back -ottelut venyttivät piste-eron viimeiseen pudotuspelipaikkaan jo 12 pisteeseen. Perjantaina Turussa pelattu ottelu päättyi porilaisten 3–5 -voittoon ja lauantaina Porissa lukemiksi kirjattiin 4–1.

Palloseura kukisti hallitsevan mestarin HPK:n joukkueiden viimeisimmässä kohtaamisessa tammikuussa. Kuukausi sitten pelattu ottelu päättyi turkulaisten jatkoaikavoittoon lukemin 3–4. Ottelun sankarina toimi Markus Nurmi, joka ratkaisi ottelun jatkoajalla vain 52 sekunnin pelin jälkeen.

Joukkueiden kaksi ensimmäistä kohtaamista kirjattiin hämeenlinnalaisten nimiin. Molemmat ottelut päättyivät HPK:n kahden maaliin voittoihin lukemin 4–2.  

Vierasjoukkue HPK lähtee illan otteluun allaan kaksi voittoa Mikkelin Jukureista, sekä Porin Ässistä. Viimeiset seitsemän kamppailua ovat tuottaneet ritaripaidoille kolme voittoa, kun TPS on onnistunut voittamaan seitsemästä viimeisestä ottelusta kaksi.  

– Tilanne ei ole mikään optimaalisin, mutta kaikki on vielä mahdollista pudotuspelipaikan suhteen. Mihinkään muuhun emme voi vaikuttaa kuin omaan tekemiseemme. Jokainen peli on tärkeä ja pisteitä tarvitaan, tuumaili lauantaina 600. liigaottelua täyteen saanut Ilari Filppula aamujään jälkeen.