231

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - HIFK KE 27.1. 18:30
5.6.2018

HC TPS vahvistuu Patrick Björkstrandilla: ”Halusin joukkueeseen, jossa pelataan voitosta jokaisena iltana” 

Turun Palloseura vahvistuu tanskalais-yhdysvaltalaisella Patrick Björkstrandilla. 25-vuotias Björkstrand ja turkulaisseura kirjoittivat vuoden mittaisen sopimuksen.

uutisartikkelinkuva_bjorkstrand_2000x1045.png

184-senttinen ja 84-kiloinen Björkstrand tarjoaa TPS:n kokoonpanoon monipuolista osaamista. Tanskan maajoukkuehyökkääjää voidaan peluuttaa niin laitahyökkääjän kuin keskushyökkääjänkin paikalla.

– Petrus Palmun lähdön jälkeen meille tuli tarvetta vahvistaa hyökkäysosastoamme. Pääsimme Patrickin kanssa nopeasti yhteisymmärrykseen ja on hienoa, että saimme hänet riveihimme, kommentoi TPS:n urheilutoimenjohtaja Antero Niittymäki.

– Meidän odotusarvoissa Patrickille on kaavailtu isoa roolia. Uskon, että hän on myös valmis vastuuseen, jatkaa Niittymäki.

Vasemmalta ampuva Björkstrand muistetaan mm. viime kaudelta Kouvolan KooKoon riveistä. 52 pelaamassaan ottelussa hyökkääjä ehti naulata tehopisteet 14+23=37. 

- Saavun Turkuun ja TPS:ään todella innoissani. Seuralla on vahvat perinteet ja voimakas halu menestyä. Sellainen yhtälö on pelaajalle ihanteellinen. On selvä asia, että haluan auttaa joukkuetta kaikin tavoin voittamaan, linjaa Björkstrand. 

Tanskan maajoukkueessa neljät MM-kisat pelannut Björkstrand muuttaa Turkuun elokuun alkuun mennessä.

– Tässä on vielä kesä edessä, mutta kyllä minä odotan jo syksyä. Tahdon päästä TPS:n kannattajien eteen taistelemaan seuran puolesta. Halusin joukkueeseen, jossa pelataan voitosta jokaisena iltana, joten olen valmiina, lähettää Björkstrand terveisiään.