101

karuselli_kausikortti21-22.jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - Lukko MA 10.5. 16:00
30.11.2020

HC TPS Turku Oy käynnistää yt-neuvottelut

Koronaviruspandemian vaikutukset erityisesti yleisömääriin odotettua suuremmat.

49329756996_1b2d1844c6_k.jpg

HC TPS Turku Oy käynnistää yt-neuvottelut henkilöstön kanssa. Koronaviruspandemian vaikutukset erityisesti yleisömääriin ovat odotettua suuremmat, jonka myötä neuvottelut käynnistetään.

Samaan aikaan käynnissä ovat myös erilliset keskustelut säästötoimenpiteistä pelaajien, valmennuksen sekä urheilutoimen kanssa.

HC TPS:n toimitusjohtaja Santtu Jokisen mukaan HC TPS Turku Oy:n kuluvan tilikauden tulos on painumassa vahvasti tappiolliseksi ja omistajilta saatu rahoitus tämän kauden läpivientiin ei riitä muuttuneissa olosuhteissa.

– Meillä on nyt akuutti tarve reagoida tähän kokonaisuuteen, kuten muidenkin Liiga-seurojen osalta on vallitsevissa olosuhteissa jo nähty. Tahtotilanamme on pyrkiä tunnistamaan myös muita säästötoimenpiteitä sekä vastaavasti hakea keinoja, joilla voimme kasvattaa tuottoja, taustoittaa Jokinen.

– Toimistohenkilökuntamme on tehnyt haastavissa olosuhteissa erinomaista työtä. Korostan sitä, että haluammekin nyt löytää ratkaisuja tappion pienentämiseksi vaarantamatta kuitenkaan hyvän työn jatkamista toimistossa, urheilutoimessa sekä kaukalossa, Jokinen jatkaa.