181

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - Sport KE 20.1. 18:30
23.8.2019

HC TPS Turku Oy kasvatti liikevaihtoaan ja kavensi tappioitaan merkittävästi, investoinnit tulevaisuuteen jatkuvat

Erkka Westerlund liittyy turkulaisseuran hallitukseen.

45985221194_cbe64861b5_k (1).jpg

HC TPS Turku Oy:n taloudelliseen tasapainoon tähtäävä tervehdyttämisprosessi etenee aikataulussa. Päättyneellä tilikaudella turkulaisseuran liikevaihto kasvoi ja tulos parani. 

Yhtiön liikevaihto kasvoi 7,7 miljoonaan euroon, tilikauden tuloksen ollessa tappiollinen noin 760 000 euroa. Edelliseen tilikauteen verrattuna tilikauden tulos parani 440 000 euroa.

HC TPS Turku Oy:n toimitusjohtajan Santtu Jokisen mukaan nyt julkaistut luvut kertovat prosessin olevan aikataulussa.

–  Olemme matkalla kohti tilannetta, jossa seura on taloudellisesti omavarainen. Myynti jatkoi kasvuaan, ja tappio pieneni, vaikkakin tulostamme rasittivat viime kaudella esimerkiksi halliin tehdyt investoinnit. Samoin syksyllä käynnistetyn talouden tehostamisprosessin kustannusvaikutukset tulevat näkymään kokonaisuudessaan vasta nyt alkavalla tilikaudella, kertoo Jokinen. 

Jokinen on ilahtunut erityisesti niistä signaaleista, joita turkulaisseura on saanut niin yrityskumppaneilta kuin katsojiltakin.

– Ottelutapahtumamme sekä ravintolapalvelumme ovat kiistatta Liigan kärkeä jo nyt. Saamme siitä jatkuvasti positiivista palautetta niin yrityskumppaneilta kuin katsojiltakin. Tiimimme on tehnyt tässä upeaa työtä. Emme kuitenkaan aio jäädä laakereillemme lepäämään, vaan haluamme jatkossakin parantaa otteluelämystä, ja jatkaa investointejamme niin joukkueeseen kuin ottelutapahtumaankin, painottaa Jokinen.

Yhtenä konkreettisena signaalina tulevaisuuden rakentamisesta HC TPS Turku Oy:n hallitus vahvistuu uudella nimellä. Merkittävän valmennusuran kansainvälisessä huippujääkiekkoilussa tehnyt Erkka Westerlund liittyy turkulaisseuran hallitukseen.

– Halusimme hallitukseen maailmanluokan osaamista huippu-urheilusta ja jääkiekosta. Erkkaa parempaa ihmistä tähän on vaikea kuvitella. Erityisesti, koska myös arvomaailmamme ja ajatuksemme kulttuurista kohtasivat täysin, linjaa HC TPS:n hallituksen puheenjohtaja Veli-Pekka Marin.

 – Koko TPS-yhteisö on tehnyt hienoa ja määrätietoista työtä urheilun puolella junioreista edustusjoukkueeseen, ja on hienoa päästä tuomaan oma osaamiseni ja panokseni tähän, alleviivaa Westerlund tulevaa toimenkuvaansa.