271

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - HPK TI 2.2. 18:30
6.4.2020

HC TPS Turku Oy ja Turku Live aloittavat yhteistoimintaneuvottelut

Menettely koskee yhtiöiden kaikkia toimihenkilöitä, pois lukien HC TPS:n urheilutoimi sekä joukkue.

49329756996_1b2d1844c6_k.jpg

Koronaviruspandemia ja HC TPS:n sekä Turku Liven tappiollinen liiketoiminta ovat vaikuttaneet yhtiöiden liiketoimintaan ja taloudelliseen tilanteeseen negatiivisesti. Nyt suunnitellut toimenpiteet voivat johtaa työntekijöiden lomauttamiseen ja/tai irtisanomiseen tuotannollis-taloudellisilla perusteilla.

– Lähdimme päättyneeseen kauteen jatkamaan tuloksen parantamista muutaman edellisen kauden tapaan, mutta valitettavasti kaudesta tuli kuitenkin sekä urheilullisesti, että taloudellisesti raskas, taustoittaa HC TPS:n toimitusjohtaja Santtu Jokinen.

– Katsojamäärien romahtaminen johti raskaisiin taloudellisiin tappioihin, noin kahden miljoonan euron verran. Tämä yhdistettynä koronavirusepidemian luomaan epävarmuuteen, pakottaa meidät taloudellisiin säästötoimiin, jotta Turussa pelattaisiin Liiga-kiekkoa ensi kaudellakin. Tämä on erittäin kova päätös meille, mutta tässä tilanteessa meillä ei ollut muuta vaihtoehtoa, jatkaa Jokinen. 

Alustavan arvion mukaan mahdolliset määräaikaiset lomautukset tulisivat kestämään enintään 90 päivää. Jos irtisanomisiin jouduttaisiin, ne voisivat tulla kohdistumaan HC TPS:ssä ja Turku Livessä yhteensä enintään neljään työntekijään.

Neuvottelut aloitetaan ensi tiistaina 14. huhtikuuta ja niiden arvioitu päättymisajankohta on tiistaina 28.huhtikuuta.