191

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - Sport KE 20.1. 18:30
29.10.2019

HC TPS-kausikortit kirjastoihin

Lokakuun alussa julkistettu kirjaston ja TPS Salibandyn yhteistyö saa kaupunkilaisten iloksi jatkoa HC TPS:n kotiottelujen kausikorteista.

artikkeli_lainaakausari.png

Turun pääkirjastosta ja lähikirjastoista voi nyt lainata Turun Palloseuran jääkiekon SM-liigan kotiottelujen kausikortteja. Yksi henkilö voi lainata kaksi kausikorttia kerrallaan ja korttien laina-aika on 7 päivää.

– Turun kaupunginkirjasto on kaikkien kirjasto ja avoin uusille yhteistyömahdollisuuksille. TPS-yhteistyössä on hieno mahdollisuus laajentaa lainattavien esineiden kokoelmaa kuntalaisten iloksi. Kausikortin lainaaminen madaltaa kynnystä lähteä tutustumaan uuteen lajiin tai elämykseen ja vielä ilmaiseksi, sanoo Turun kirjastopalvelujohtaja Rebekka Pilppula.

– Myös muutamien muiden toimijoiden kanssa on alustavasti keskusteltu kausikorttien lainaamisesta, Pilppula jatkaa.

TPS:n kotiottelujen kausikortit lainataan ja palautetaan aina samaan kirjastoon. Kausikorttien lainaa ei voi uusia, eikä kortteja voi varata. Korttien saatavuustiedot voi tarkistaa Vaski-verkkokirjastosta.

– Korteilla on seitsemän päivän laina-aika, mutta toiveena on, että asiakas palauttaa kortin heti, kun ei enää tarvitse sitä, jotta mahdollisimman moni pääsee hyötymään kausikorteista, Pilppula tarkentaa.

Kausikorttien myöhästymismaksu on sama kuin muillakin aineistoilla, 0,30 euroa/päivä. Mikäli asiakas ei palauta korttia, häneltä peritään kausikortin hankintahinta ja palauttamatta jäänyt kortti mitätöidään.

HYVÄ TIETÄÄ:

Kausikorttien säännöt:

  • asiakas voi lainata kausikortin vain kerran kaudessa, max. 2 kpl
  • laina-aika 7 päivää
  • ei varaus- tai uusintamahdollisuutta
  • lainaus ja palautus samaan kirjastoon
  • korttien saatavuuden voi tarkistaa osoitteesta vaskikirjastot.fi hakusanalla kausikortti