051

tps_hpk_karuselli.jpgkaruselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - HPK LA 26.12. 17:00 OSTA LIPUT
22.1.2020

HC TPS ja Markus Nurmi jatkosopimukseen

”Halusin jatkaa TPS:ssä, sillä uskon meidän juttuun.”

artikkeli_nurmi_jatkosopimus.jpg

Turun Palloseura ja hyökkääjä Markus Nurmi ovat allekirjoittaneet kahden vuoden jatkosopimuksen. Uusi sopimus ulottuu näin ollen kevääseen 2022 saakka.

21-vuotias Nurmi on TPS:n oma kasvatti. Tällä hetkellä Nurmi on matkalla kohti uransa tehokkainta Liiga-kautta. Toistaiseksi 40 otteluun on syntynyt tehopisteet 8+10=18.

Laitahyökkääjänä viihtyvä Nurmi on noussut kuluvalla kaudella TPS:n kiistattomiin runkopelaajiin, joten jatkosopimus otettiin turkulaisseurassa vastaan erittäin tyytyväisin mielin.

– ”Makken” kahden vuoden jatko on tärkeä ja erittäin mieluisa kiinnitys koko TPS-organisaatiolle. Hän on jo nyt erittäin monipuolinen pelaaja ja ansainnut tällä kaudella vastuuta erikoistilanteissa sekä niillä ottelun loppuhetkillä, joiden aikana pelejä oikeasti ratkotaan, kiittelee HC TPS:n pelaajatarkkailija Tomi Kallio.

– Lisäksi hän on ottanut isoja askeleita eteenpäin tämän kauden aikana ja uskomme, että kehitys tulee myös jatkumaan. Kun tähän yhtälöön lisätään vielä päälle nuori ikä ja oman junioripolun tuote, niin tämä sopimus on iso sopimus sanan varsinaisessa merkityksessä, jatkaa Kallio.

Keskiviikkoiltana TPS:n ykkösvitjassa JYPiä vastaan hyökkäävä Nurmi linjaa jatkosopimuksen tuomia tuntoja Kallion tapaan tyytyväisyyttä hehkuen.

– Fiilikset ovat älyttömän hyvät. Halusin jatkaa TPS:ssä, sillä uskon tähän meidän juttuun. Haluan olla myös isossa roolissa palauttamassa TPS:ää menestyksen tielle, painottaa Nurmi.