181

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - Sport KE 20.1. 18:30
14.4.2020

HC TPS ja Lippupiste Oy aloittavat yhteistyön

”Turkulaisia Liiga-kiekon ystäviä palvellaan jatkossa entistäkin paremmin.”

lippupiste_hctps_1200x675px.png

HC TPS ja Lippupiste Oy ovat solmineet monivuotisen lipunmyynti- ja markkinointisopimuksen. Uuden pääyhteistyökumppanitason sopimus tuo kuluttajille entistä enemmän valinnanvaraa sekä etuja.

– Olemme tästä yhteistyöstä luonnollisesti äärimmäisen tyytyväisiä ja erityisesti kuluttajien näkökulmasta. Tämä on hieno askel eteenpäin ja voin luvata, että turkulaisia Liiga-kiekon ystäviä palvellaan jatkossa entistäkin paremmin, iloitsee HC TPS:n liiketoimintajohtaja Heidi Aho.

Lippukumppaniuudistuksen myötä Lippupiste myy jatkossa kaikki pääsyliput sekä kausikortit HC TPS:n kotiotteluihin. Samalla uudistuvat myös maksutavat. Nyt kuluttajilla on mahdollisuus ostaa ottelulippuja esimerkiksi R-kioskeista kautta maan. Yhteistyösopimuksen myötä lippuostokset voi maksaa myös Finnairin pluspisteillä. Tämän lisäksi lippuostojen asiakaspalvelu helpottuu TPS:n kotisivuille tulevan chat-toiminnon myötä.

TPS pystyy tarjoamaan kausikortin omistajille myös turkulaisella urheilutarjonnassa ennennäkemättömän palvelun. Jatkossa kausikorttilaiset pääsevät nimittäin Fölin kyydissä ilmaiseksi TPS:n kotiotteluihin menopaluu-kuljetuksilla.

Lippupisteen urheilusta vastaava johtaja Kai Tervonen iloitsee Ahon tavoin uudesta yhteistyöstä.

–Lippupisteelle on suuri kunnia päästä yhteistyöhön TPS:n kanssa, joka on perinteikäs ja menestynyt suurseura Jääkiekon SM-liigassa, Tervonen hehkuttaa.


Lippupiste Oy on Suomessa lipunmyynnin markkinajohtaja, joka myy lippuja noin 25 000 teatteri-, kulttuuri-, viihde- ja urheilutapahtumaan vuosittain. Lippupiste on osa Euroopan suurinta lipunmyyntiyhtiötä, CTS EVENTIM AG & Co. KGaA:ta.