231

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - HIFK KE 27.1. 18:30
7.5.2018

HC TPS hakee Store Manageria

Oletko sinä uusi fanituoteliiketoiminnan vetäjämme?

www-shop-1280x602.png

Hakuaika päättyy 20.05.2018

Turun Palloseura (HC TPS Turku Oy) hakee myymälätyön ammattilaista!

Fanituotemyynti on merkittävä osa HC TPS:n liiketoimintaa, niin taloudellisesti kuin brändinäkökulmasta. Store Manager vastaa koko osto- ja myyntitoiminnasta sekä samalla markkinoinnista ja verkkokaupan ylläpidosta ja kehittämisestä.

HC TPS tarjoaa urheiluhenkiselle ja aikaansaavalle huipputyypille mielenkiintoisen työympäristön, osaavan ja kehitysmyönteisen organisaation sekä kilpailukykyisen palkan. Odotamme hakijalta aiempaa kokemusta vastuullisesta myymälätyöstä, hankinnan ja varaston hallinnasta sekä henkilöstöhallinnasta. Lisäksi aito kiinnostus urheiluun, myymälästrategian kehittämiseen sekä vaate- ja fanituotemyyntiin sekä markkinointiin edesauttavat tehtävässä menestymistä ja viihtymistä. Tehtävässä työskennellään myös kansainvälisillä vesillä, joten englannin kielen taito on edellytys.

Kaupallinen koulutus ja esimiestausta katsotaan eduksi, jonka lisäksi toivomme sinulta hyvää visuaalista silmää, organisointikykyä ja asiakaslähtöisyyttä.

Innostuitko?

Laita hakemuksesi tulemaan viimeistään 20.5.2018 ja kerro meille, miksi olisit paras valinta tähän tehtävään!

Mikäli jokin asia jäi askarruttamaan, voit olla yhteydessä Leena Yliseen maanantaina 14.5 kello 9-10, 040-5794579 leena.ylinen@barona.fi

Hae työpaikkaa Baronan sivuilta