051

tps_hpk_karuselli.jpgkaruselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - HPK LA 26.12. 17:00 OSTA LIPUT
5.2.2019

”Haluamme lisää elämyksiä ja tapahtumia Turkuun”

HC TPS:n tahtotilana on kehittää Gatorade Centerin toimintaa.

aura4.jpg

HC TPS Turku Oy haluaa osaltaan tuoda esiin Turun Sanomissa 5. helmikuuta julkaistun artikkelin taustaa, koskien Kiinteistö Oy Turun Monitoimihallin ja HC TPS Turku Oy:n sopimusneuvotteluja Gatorade Centerin liiketoiminnan kehittämisestä. 

HC TPS Turku Oy:n tahtotilana neuvotteluissa on mahdollistaa vetovoimaisen tapahtumatarjonnan kehittyminen Turun alueella.

– Haluamme lisää elämyksiä ja tapahtumia Turkuun. Näemme Gatorade Centerin käyttöasteessa suuren potentiaalin, joita yhteistyössä Kiinteistö Oy Turun Monitoimihallin kanssa on mahdollista saada esiin, kommentoi HC TPS Turku Oy:n toimitusjohtaja Santtu Jokinen käynnissä olevia neuvotteluja.

HC TPS Turku Oy:n vuokrasopimus Gatorade Centerillä Kiinteistö Oy Turun Monitoimihallin kanssa on päättymässä kesällä 2020 ja HC TPS Turku Oy on käynnistänyt uuden sopimuksen neuvottelut.

– Me koemme tärkeäksi kokonaisuuden ja tulevaisuuden visioidemme kannalta, että uusi sopimus astuisi voimaan jo tänä keväänä. On aika ottaa uusi askel turkulaisessa tapahtuma- ja viihdekulttuurissa, jatkaa Jokinen.