171

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - Sport KE 20.1. 18:30
14.10.2020

Hallitseva mestari vieraaksi

Palloseura lähtee hakemaan neljättä perättäistä voittoa keskiviikon kamppailusta.

artikkeli_kokoonpano_vs_hpk.jpg

Turun Palloseuran runkosarja jatkuu kotiottelulla Hämeenlinnan Pallokerhoa vastaan. Mustavalkoiset lähtevät hakemaan keskiviikkoillan kamppailusta jo neljättä perättäistä voittoa. Hallitseva mestari luistelee Gatorade Centerin jäälle allaan neljä tappiollista kamppailua. Hämeenlinnalaiset ovat haalineet kuluvalla Liiga-kaudella vain yhden pisteen.

Viime viikolla TPS pelasi kaksi ottelua. Perjantaina vastaan asettui Lappeenrannan SaiPa ja lauantaina Mikkelin Jukurit. Lappeenrantalaiset kaatuivat Gatorade Centerissä jatkoajan jälkeen lukemin 4–3. Mikkelin Ikioma Areenalta mustavalkoiset hakivat tyylipuhtaan 1–4 -voiton Jukurien kustannuksella.

Hämeenlinnalaisille runkosarjan alku on ollut vaikea. Neljästä ottelusta Pallokerho on onnistunut saamaan vain yhden pisteen, kun joukkue hävisi Porin Ässille vasta voittomaalikilpailun jälkeen. Kauden kolmesta muusta ottelusta HPK on kokenut tappiot suoraan varsinaisella peliajalla.

Palloseura lähtee jatkamaan hyviä otteita ja vahvaa hallintaa HPK:ta vastaan. Viime perjantain SaiPa -ottelun kokoonpanoon on tehty yksi muutos; Hannu Kuru hyökkää Petteri Wirtasen ja Joel Janatuisen rinnalla. Andrei Kareev vartioi mustavalkoisten maalia.

– Kovalla työmoraalilla ja hyvällä puolustuspelaamisella lähdetään kohti iltaa! HPK:lla on taitavia pelaajia, mutta niin on meilläkin. Heti alusta saakka pitää olla hereillä, summasi puolustaja Aleksi Anttalainen pelipäivän aamujään jälkeen.

Liput ja lisätiedot illan otteluun löydät TÄÄLTÄ!