281

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - HPK TI 2.2. 18:30
11.10.2019

Hallitseva mestari vieraaksi

TPS lähtee metsästämään kauden ensimmäistä kotivoittoa!

artikkeli_tps_hpk_UUSI.png

Turun Palloseuran viikon ensimmäinen kamppailu käydään tänään perjantaina, kun vastaan luistelee viime kauden mestari HPK. Turkulaiset ovat valmistautuneet illan otteluun koko viikon. Hämeenlinnan Pallokerholle koitos on viikon toinen. Hämeenlinnalaisnippu kohtasi tiistaina CHL-mittelössä tanskalaisjoukkue Rungstedin.

Viime kaudella joukkueet kohtasivat yhdeksän kertaa. Neljä kertaa runkosarjassa ja viisi ottelua pelattiin pudotuspeleissä. Runkosarjan kamppailuista TPS voitti kolme. Puolivälieräsarjan HPK vei nimiinsä voitoin 4-1. Pallokerho jatkoi voittokulkuaan puolivälierien jälkeen aina mestaruuteen saakka.

Illan asetelmat eivät enää tasaisemmat voisi olla. Joukkueet ovat sarjataulukossa tasapisteissä ja molemmat ovat keränneet kymmenen pistettä. Viimeisestä viidestä ottelusta kumpainenkin joukkue on saavuttanut yhden voiton. Iltaan lähdettäessä TPS on pelannut Hämeenlinnalaisia pelin vähemmän. 

Kova peli varmasti tulossa! Meidän pitää vain pysäyttää peli, ettei niin paljon pyöritä omissa, tuumailee puolustaja Tony Sund ennen illan kamppailua.

Isketään vaan kovasti heti ensimmäiseen mieheen, otetaan kiekko ja lähdetään hyökkäämään, jatkaa Teemu Väyrynen samoilla linjoilla kuin puolustaja Sund.

Palloseuran ketjukoostumukset ovat poissaolojen takia kokeneet muutoksia. Ykkösketjussa on kokemusta yli 900 liiga-ottelun ja 600 NHL-ottelun verran. Petteri Wirtasen laidoilla viilettävät Ilari Filppula ja Lauri Korpikoski. Julius Pohjanoksa aloittaa mustavalkoisten maalilla.