231

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - HIFK KE 27.1. 18:30
7.11.2019

”Ei tässä auta surkutella, vaan pitää löytää uutta virtaa”

TPS:n kapteeni Lauri Korpikoski palaa pelikentille maaottelutauon jälkeen.

48881968616_588fcbe7a6_k.jpg

Turun Palloseuran kapteeni Lauri Korpikoski on ollut sivussa noin kolme viikkoa. Viimeisimmän ottelun hyökkääjä pelasi 18. lokakuuta Vaasan Sportia vastaan. Kamppailusta Palloseura otti viimeisimmän voittonsa. Maaottelutauon jälkeen NHL-konkari nähdään jälleen kaukalossa.

– Kuntoutumisen kanssa mennään ihan aikataulussa! Tauon jälkeen pitäisi olla taas tositoimissa! Nivusessa oli pieni repeämä ja sitä on tässä jonkin aikaa nyt hoideltu, totesi hyökkääjä Lauri Korpikoski.

Maaottelutauon aikana joukkue on kerännyt voimia ja harjoitellut uuden päävalmentajan alaisuudessa. Ennen tauolle siirtymistä TPS:n peräsimeen hypännyt Marko Virtanen on ajanut omaa tyyliään sisään. Kokeneen Korpikosken mukaan tilannetta silmällä pitäen vapaa tuli hyvään kohtaan.

– Päästään vähän tuulettumaan ja saadaan virkistettyä ajatuksia. Tärkeitä päiviä senkin takia, että on uusi valmentaja. Tehdään viilauksia ja tutustutaan toisiimme. Hyvä että tässä on aikaa, tuumaili Korpikoski.

Palloseuran alkukausi on ollut vaikea ja pisteet ovat olleet tiukalla. Maalinteko on ajoittain tökkinyt, mutta ”Korppari” uskoo tilanteen kääntyvän, kun joukkue palaa takaisin tositoimiin maaottelutauon päätyttyä.

– Jokaisen yksilön pitää parantaa peliä ja sitä kautta koko joukkue menee eteenpäin. Tässä kohtaa ei auta surkuttelu vaan pitää usko omaan tekemiseen. Maalinteko on ollut vaikeaa ja ei hirveästi ole luonut uskoa omaan tekemiseen, kun ei sitä palkintoa ole tullut.

– Ei tähän mitään taikapillereitä ole. Pitää mennä hommiin ja sitä kautta lähteä kääntämään kelkkaa, jatkaa Korpikoski.

Tällä hetkellä TPS majailee sarjataulukon 14. sijalla. Viimeisestä kymmenestä ottelusta joukkue on voittanut yhden. Kyseinen voittokamppailu on viimeisin, jossa kapteeni Korpikoski nähtiin joukkueen kokoonpanossa.

– Ei tämä mikään optimi tilanne ole. Ajatukset on kyllä vähän heitelleet, mutta se kuuluu ihmisluonteeseen. Kun ei kulje niin se vie vähän sitä järkeä pois. Ei tässä auta surkutella vaan pitää löytää uutta virtaa! Paloa tekemiseen ja onnistumisia tarvitaan, niin sitä kautta lähdetään tauon jälkeen uuteen yritykseen, summaa Korpikoski.

TPS:n ottelut jatkuvat 15. marraskuuta Kuopiossa Kalpaa vastaan.