karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - HIFK KE 27.1. 18:30
12.9.2018

Ei bättre folk, vaan Bättre show!

TPS:lle Laser-elementit taikova Laserimage tunnetaan Calvin Harrisin ja Aviciin esiintymisistä.

artikkeli.png

Turun Palloseuran perjantaina käynnistyvä Liiga-kausi ei jätä ketään kylmäksi. Vahvasti ottelutapahtumaansa panostanut TPS johdattaa yleisön elämysmatkalle jo hyvissä ajoin ennen kiekon tippumista jäähän.

Tästä pitää huolta alkushow, jollaista ei ole Suomessa nähty koskaan.

Alkushow’n videon ovat suunnitelleet ja tuottaneet turkulaiset yritykset Parcero, Stone Films ja AriKiviCreative yhteistyössä TPS:n työryhmän kanssa. Alkushow’n video-osuus ammentaa vahvasti mustavalkoisuudesta ja Palloseurasta.

– Uskon että turkulaiset ovat ylpeistä tästä, ja muut taas kateellisia. Siihen me nimittäin tähtäsimme. Ei me haluttu lähteä tekemään sellaista, jota on jo tehty, vaan nostaa rima reippaasti Olympiastadionin tornin yläpuolelle. Teimme urbaanin kokonaisuuden, josta puuttuvat lätkä- tai Turku-klisheet. Meille lähiöissä oleminen oli tärkeämpää kuin Turun linnan näyttäminen ja videossa on myös paljon merkityksellisyyksiä ja löydettävää, taustoittaa suunnittelija Ari Kivi.

Show’ssa nähtävät laserit tuodaan Turkuun Ruotsista ja ne on rakentanut Laserimage. Laserimage on toimittanut lasereita aikaisemmin Suomeen mm. Calvin Harrista ja Aviciita varten.

–Pohjoismaissa ei ole aikaisemmin käytetty lasereita tässä mittakaavassa jääkiekossa. Turkuun saadaan ennennäkemätön show koko kaudeksi, iloitsee Johan Lindell Laserimagelta.

Gatorade Centerin uuden jumbotronin, LED-kokonaisuuden, tekniikan rakentamiseen sekä sisältöön on osallistunut miltei 100 hengen tiimi, jonka yhteisenä päämääränä on tarjota TPS:n kotiyleisölle pelkkää parasta.

Varmista paikkasi perjantain näytökseen, jotta näet saman kuin ystäväsi. Liput TÄÄLTÄ