171

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - Sport KE 20.1. 18:30
26.2.2020

Dokumenttisarja Turun Palloseurasta käynnistyy

”Halusimme näyttää Liiga-organisaation arjen niin valossa kuin varjossakin.”

Liiga Doc TPS -tekstin kanssa.jpg

Turun Palloseuran jääkiekkojoukkueesta ja HC TPS:n organisaatiosta kertova dokumenttisarja käynnistyy maaliskuussa C Morella. Luvassa on kolme jaksoa Liiga-organisaation arjesta, sieltä missä kamerat eivät ole aikaisemmin olleet mukana.

Liiga DOC: TPS valossa ja varjossa -nimeä kantavan dokumenttisarjan ovat käsikirjoittaneet ja tuottaneet yhdessä HC TPS:n kanssa Matti Heusala sekä Timo Simonen tuotantoyhtiö Matheus Oy:stä.

– Ideaa dokumenttisarjasta on kypsytelty viime kesästä alkaen. Urheilumaailma on täynnä All Access -tyylisiä dokumenttikokonaisuuksia, mutta Suomessa vastaavat tuotannot ovat olleet vähissä. Me halusimme näyttää, millaista urheiluorganisaation elämänmakuinen arki on niin valossa kuin varjossakin, taustoittaa HC TPS:n Head of Marketing and Communications Eero Tuominen.

– Matin ja Timon ammattitaito yhdistettynä koko TPS:n organisaation avoimuuteen ja heittäytymiseen dokumenttiin liittyen välittyy toivottavasti jokaiselle katsojalle, jatkaa Tuominen.

Vuonna 1922 perustettu TPS on yksi Suomen suurimmista urheilubrändeistä, jonka menestys etenkin 80-luvun loppupuolelta aina 2000-luvulle teki siitä yhden menestyneimmistä joukkueista suomalaisessa jääkiekossa. Tämän ajanjakson jälkeen urheilullinen menestys pääsarjatasolla on ollut vaatimattomampaa ja myös organisaatiolla on ollut vaikeita ajanjaksoja. Käynnissä oleva kausi 2019-2020 on ollut vaiherikas ja urheilullisesti pettymys, jonka vaikutukset ulottuvat koko organisaatioon.

– Dokumenttien avulla päästään avaamaan urheilumaailmaa herkullisella tavalla sisältä käsin. C Morella on aiemmin nähty suomalaisia urheiludokumentteja sekä Valtteri Bottaksesta että Leijonista, ja nyt kiinnostava uutuus Liiga DOC täydentää loistavasti urheilutarjontaamme, summaa Markus Autero, MTV:n urheilun ohjelmapäällikkö.

Liiga DOC: TPS valossa ja varjossa -dokumenttisarjan ensimmäinen jakso on katsottavissa C More -suoratoistopalvelussa maanantaina 2.3., ja seuraavat kaksi jaksoa palvelussa aina viikon välein 9.3. ja 16.3. Lisäksi dokumenttisarja on katsottavissa C More Sport 1 -kanavalla päivää myöhemmin.

C More Sport 1 esitysajat:

3.3. klo 21:45
10.3. klo 20:00
17.3. klo 20:00