281

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - HPK TI 2.2. 18:30
1.10.2019

Derbyjen derby odottaa keskiviikkona!

TPS:n A-nuoret hakevat kuudetta peräkkäistä voittoa TUTOa vastaan.

tps_tuto_nuortensmliiga.png

Turun Palloseuran A-nuoret etenevät kovassa liidossa. Nuoret tekijät ovat napsineet edellisestä viidestä ottelusta saman verran voittoja, ja keskiviikkona tähtäimessä on kuudes peräkkäinen voitollinen ilta.

Keskiviikon ottelun lähtökohdat ovat maksimaalisen herkulliset, sillä TPS kohtaa Gatorade Centerissä paikallisvastustaja TUTOn. Klo 18.30 käynnistyvässä paikallisderbyssä on takuuvarmasti tarjolla tunteita, tuoksuja sekä taklauksia – vaivaisen viiden euron pääsymaksulla.

TPS:n apuvalmentaja Anatoli Bogdanov löytää TPS:n viime aikojen voittokululle selkeitä syitä.

– Joukkue on alkanut tiivistymään ja nuoret tulokkaat ovat ottaneet isoa roolia, mutta vastaavasti myös vanhemmilta pelaajilta on löytynyt sellaista ”isoveli-otetta”. Tätä kautta olemme saaneet hyviä tuloksia aikaiseksi, Bogdanov linjaa.

TPS etenee sarjataulukossa tällä hetkellä kuudennella sijalla 20 pisteellä. TUTO löytyy puolestaan sijalta 14, 11 pisteellä.

– Tiukka vääntö on varmasti tulossa huomenna. Voitot ovat tämän kauden osalta tasan 1–1 ja tarjolla on kaupungin herruus! 

Keitä TPS:n nuoria kannattaa sitten seurata keskiviikkona, kun ottelussa haetaan niitä kuuluisia ratkaisijoita? Bogdanov heittää kolme nimeä vinkiksi.

– Eetu Liukas, häntä kannattaa seurailla. Maalissa Eetu Anttila ollut puolestaan todella vahva. Ja hyökkäyksestä esiin nousee Mikael Pyyhtiä. Kaikki isoja pelaajia meille.

TPS-TUTO keskiviikkona klo 18.30 Gatorade Centerissä! Liput ovelta, viisi euroa.