231

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - HIFK KE 27.1. 18:30
29.8.2018

CHL käynnistyy Ruotsissa ja Saksassa

"Laitamme likoon niin paljon kuin koneista irtoaa."

ArtikkelikuvaKaskinen.png

Turun Palloseuran kilpailukausi käynnistyy virallisesti tällä viikolla. TPS:n ohjelmassa on kaksi CHL:n alkulohkon vierasottelua Malmössä ja Münchenissä.

Perjantaina mustavalkoiset haastavat Malmö Red Hawksin ja sunnuntaina on vuorossa Red Bull Münchenin odotettu kohtaaminen.

– Lähdemme matkaan erittäin hyvillä mielillä. Tässä on nyt neljä viikkoa paiskittu kimpassa hommia ja nyt on aika mitata tekemistämme uudella tasolla. Laitamme likoon niin paljon kuin koneista irtoaa, lupaa TPS:n päävalmentaja Kalle Kaskinen keskiviikon lähtöselvityksen keskellä.

TPS matkustaa keskiviikkona ensin Helsinkiin, josta edelleen iltalennolla Kööpenhaminaan. Tanskan maalta matka jatkuu bussilla Malmön maisemiin.

Perjantain pelin jälkeen kiertue jatkaa lauantaina Kööpenhaminasta Müncheniin, jossa ottelu käynnistyy sunnuntai-iltana. Takaisin Turkuun joukkue saapuu ensi maanantaina paikallista aikaa iltapäivällä.

– Myös joukkueen terveystilanne on hyvä. Sairastuvalla ollut Teemu Väyrynenkin on näillä näkyminen pelikuntoinen viikonloppuna, kertoo Kaskinen.

Turkulaisten lohkoa on pidetty - ja pidetään - etukäteen kovana. Tämä fakta yhdistettynä puhtaaseen himoon jatkopaikasta on näkynyt myös TPS:n viime päivien arjessa.

– Olemme ottaneet ihan tarkoituksella pienen herkistelyjakson. Eli alkuviikko vedettiin kovaa ja nyt annetaan joukkueen latautua kahteen peliin. On aika laittaa kaasu pohjaan.

Myös TPS-Median raskas kalusto liikahtaa CHL:n kiertueelle mukaan. Mikäli haluat oikeasti tietää mitä kulissien takana ja edessä tapahtuu, suosittelemme vahvasti ottamaan seurantaan HC TPS:n sosiaalisen median kanavat:

Facebook

Twitter

Instagram

– Ei muuta kuin seuraamaan tarkasti missä TPS menee tänään, tässä ja ennen kaikkea nyt, ohjeistaa Kaskinen.