191

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - Sport KE 20.1. 18:30
2.10.2018

Brandon Gormley intoa täynnä TPS-paitaan

”Haluan tuoda joukkueeseen monipuolista puolustuspelaamista”

brandongormleyartikkeli.png

Turun Palloseuran tuore kanadalaisvahvistus Brandon Gormley harjoitteli maanantaiaamuna ensimmäistä kertaa uusien joukkuekaveriensa kanssa. Tuore hankinta saapui Turkuun Kanadasta, mutta lentokilometrien aiheuttamasta väsymyksestä ei ollut aamulla näkyvissä ainuttakaan merkkiä.

Harjoitusten jälkeen jäältä poistui hikinen ja tyytyväinen puolustaja, jonka sopeutuminen uuteen ympäristöön on alkanut hyvissä merkeissä.

– Tuntuu hienolta olla täällä. TPS on pelannut vahvan alkukauden ja tähän ryhmään on upeaa päästä mukaan. Lähdetään jatkamaan samanlaisella voittavalla jääkiekolla tästä eteenpäinkin, mietiskelee Gormley.

Millaisen pelaajan TPS sinusta saa?

– Haluan tuoda joukkueeseen monipuolista puolustuspelaamista. Totta kai kaikki lähtee liikkeelle oman maalin turvaamisesta, mutta pyrin antamaan myös meidän hyökkäyspelaamiseen osaamistani. Eli kiekkoa liikkeelle nopeasti ja luotettavasti myös ylöspäin hyökkääjillemme, Gormley linjaa.

26-vuotiaalta puolustajalta löytyy vyöltään 58 NHL-ottelua. Viime kaudella Gormley pelasi Ruotsin pääsarjaa Mora IK:n paidassa. Suomen Liiga on toistaiseksi kiehtova arvoitus.

– Rehellisesti sanottuna en tiedä Suomen Liigasta kauhean paljon, mutta toki on selvää, että Suomessa ja Turussa pelataan kovalla tasolla. Uskon oman pelityylini sopivan hyvin sarjaan.